Mreža na bazi hvatanje i pohranu podataka aplikacija

P

premod_dm

Guest
Mi smo pokretanje aplikacija na standardni Linux distribucija (npr. Fedora Core 5) radi na PC ili računalo Single odbor koji uključuje prijenos podataka preko Etherneta na milisekundu intervalima i čuvanju to na nekim medijima poput HDD, Bljesak voziti.

Što sve aspekte treba uzeti u obzir?Kako to ček ako Linux stog može nositi pakete pri toj brzini?Također kako možemo pisati podatke na visokim brzinama (15-20 MB / s) na HDD?

Tko ima iskustva u srodnim područjima, pl.pomoć.

Za početak, morate znati planiranje kapaciteta "težinu" od koje mislite da pisati.Što želite snimiti?Cijeli paket?Samo zaglavlja's?

Zasigurno, bljesak voziti je whorse izbor.
Potrebna vam veliki uređaj za pohranu, kao što NAS / SAN, uz brzi pristup (npr. FB kanal sa FB disk), nakon toga, to hvatanje i pisati podatke, moj prijedlog je da se ravnoteža rad na više procesa: na primjer možete pokrenuti jedan proces za svaki sloj 3 protokol za pisanje (u realnom vremenu) podatke odvojeno, nakon ovoga, Start one demon obraditi svaku writted datoteku.Nemojte koristiti program paketa red za pohranu u memoriji, a ako ne znate volumen podataka, možete izgubiti kontrolu primjene.Moj prijedlog je da se planira više prostora pa je potrebno na pohranu, imati neku vrstu "pluća" za pisanje i čitanje podataka u posebno vrijeme.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back