MPLAB ICD Resetiranje problem?

P

Picstudent

Guest
Hai

Ja sam kod za otkrivanje pogrešaka projekt koji prebacuje električnih naprava putem releja.Kada se relej uključuje sa AC opterećenja ICD staje.čini se da nije, ali ponovno staje. I mi se nastavljamo opet RUN.

Koje sam pravilno razdvajanje (?), A krug nije ponovno kada nije u načinu rada za ispravljanje pogrešaka, odnosno kada i program čip i trčanje ciljne čip nije ponovno tijekom manevarski.ugoditi predlagati

Picstudent

Bok,

Kad runing ICD, pa ako imate smeč u VCC ICD će prestati raditi.Kada je runing u slobodnom načinu spike će uzrokovati reset i slika će se ponovno pokrenuti i nastaviti raditi.
Koristite LED ili sirene vidjeti gdje vam je kod Stopes, i staviti neke više kapu na VCC biti osigurati te dont imati bilo koji VCC pad.
.
( NO
points will be taken from you! )Ako ste pronašli korisne moj odgovor, kliknite na tipku na kojoj piše
mi je pomogao.

(Bez
bodova će biti preuzeta sa vama!)Dobra sreća.

hai

U normalnom načinu rada Vijeća za provedbu mira nije ponovno na sve.Ja sam stavio tut na reset i ako slika počne od početka za vrijeme stvarnog trčanje pisak će produced.There je smooth.All moguće razdvajanje metoda koliko znam je implimented.
Sada ću pokušati s kraćom i zaštićeni ICD kabel za bilo poboljšanja.

Picstudent

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back