motorička kontrola forum?

S

seyyah

Guest
Znate li bilo koji forume (dobra forumima) se odnose na kontrolu motora?

Zielony producent procesorów jak do tej pory nie zdobył uznania na rynku tabletów i wśród urządzeń tego typu z Windowsem dominuje Intel, natomiast świat Androida zagarnął głównie Intel i Qualcomm. Nie oznacza to w żadnym wypadku, że gigant z Sunnyvale walkę, której jeszcze nawet dobrze nie zaczął sobie odpuścił. Wygląda na to, że w przyszłym roku n...

Read more...

seyyah wrote:

Znate li bilo koji forume (dobra forumima) se odnose na kontrolu motora?

Slažem se s solvarg ...Nowsaday većini modernih motornih diskovi su elektronski kontroliran, te stoga treba biti u vezi s ovom forumu.

Da ga svibanj biti.Ili općenitije power electronics odjeljku mogu biti otvorena.Ali sam spomenuo o konkretnijim forum.Mislim, forum gdje možete pronaći stručnjake.Mi puno koristi od elektroda, ali mislim da nema dovoljno ljudi (koji se stvarno nije dovoljno iskusnih ljudi), čiji je interes snaga motora ili elektronike.A više Opći forum koji svibanj pokriti ove teme je industrijski forum.Ali ni to nije aktivan forum dovoljno.Ali svibanj biti sa startnim novi forum teme u svezi s tim, on svibanj biti aktivni i korisni dovoljno vremena.

Bok

Zašto se ne može raspravljati motorička kontrola i automatizacija u "industrijske, Automatika i Robotika Forum"?

Slažem se na tu nisu mnogo pitanja i rasprava na ovom forumu, ali je uglavnom i razlog da je većina članova nema ili malo interesa u ovom području (možda).

By raspravu i molba / odgovaranje na pitanja ovdje ljudi vide da mogu dobiti pomoć i možda vam čak i dobili više ljudi zainteresiranih za ovu zanimljivo polje.

To je moj osobni opinnion da sa previše subforums teško je administraciju i također pronaći informacije.

Ako zadržite vaše rasprave u jednu temu (ako je isti predmet offcourse) Mislim da će uskoro biti popunjena sa zanimljivim diskusijama.

Činiti se tamo već tri zainteresirane članove već ovdje,
/ Cl
Last edited by Cluricaun dana 11 lis 2004 19:11, edited 2 puta ukupno

Ako imate određeni zadatak u vidu za DC motor
i ne može dobiti pravo da sam netko kladiti na tanke forum mogu dati pravi savjet.

Cluricaun wrote:

BokZašto se ne može raspravljati motorička kontrola i automatizacija u "industrijske, Automatika i Robotika Forum"?/ Cl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back