Mosfet driver chip preporuka

X

xaccto

Guest
pravedan izvjedljiv što vozač čips se koriste vani?

Ja sam se TC427, ali mislim da nema bolje / lošije nego pomoću pojedinačnih komplementarne
par tranzistora ..... vožnje od 5V
sve preporuke?

će to biti za vožnje 1 MOSFET,
i još 3 MOSFET vožnji istovremeno

vožnje induktivnih tereta.

Možda ću ići na zahtjev vožnje od 3V uP čipa, tako što vozača čipovi se koriste za ovaj, koji također naplaćuju opravdano?

hvala

prednost da TC427 čip daje neznatna ..i ne može se ni primijetiti u nekim aplikacijama.na primjer, ima laserski obrezuje ravnotežu, tako da ruke na vrijeme i turn-off puta su isti.dual output čipovi imaju sve toplinske energije u istom mjestu i dijele iste podloge pa se temperatura efekti su jednake u svim unutarnje komponente.je posvećena napor za kontrolu blagi mrtvo vrijeme, tako cross-vodljivosti je minimalna (ne tako lako napraviti sa diskretnim komponentama, čak i odgovara parova).

i konačno, IC sama je ocijenjeno za prijelazne imunitet.Vašu prijavu će imati koristi od ovog?Mislim da ovisi o tome što pokušavate učiniti.

možete voziti 1 do 4 paralelno MOSFET prilično pouzdano i dobar izgled.izvan toga, vaš MOSFET će patiti.

Mr.Cool

Obično, vrata su vozači djeluju od 10 do 15V VDD.TC427 i druge integrirati vozač također nude potrebne
razinu pretvorbe, to ne rade sa dva tranzistora.

Nisi rekao ni riječi o namjeravanim snagom ili prebacivanje brzina, koji su važni parametri u odabiru vozača.
To je manje-više beskoristan za svoje prijedloge bez znajući to.Kao vrlo općenite komentar, pojedinačnih tranzistora
dolaze u igru, ako je potrebno vrata struje je veća od 1 - 3A nude integrirana vozača.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back