Moram li odabrati elektro ili elektronika i komunikacije

N

Nart

Guest
Ja studij elektrotehnike inženjering i ja sam drugi class.we će biti dva odjela koja su imena elektro-elektronike i komunikacija na trećem class.Can li mi dati savjet što ću odabrati?

Hai ja sam događaj elektronike i comm konačne god.ja htijenje reći u važnost ECE, zatim u odlučiti urself

1.imamo četiri glavne za rad na terenu i to (1) embedded (2) jezgra elektronika (3) digitalna, obrada slike [obrada signala] (4) telekomunikacijske

2.Ispitanici su stvarno zabavno i zanimljivo naučiti

3.Ako u inovacijama kao što su to stvari ima puno oppourtunities u ovom području

hi ja sam elektronike i telekomunikacija glavnih

Mislim da u bi trebao ići za E i C uzrokuju zatim u imati veći spektar industrija i to raditi u IT, telekomunikacija, elektronike.
Uglavnom ćete imati više mogućnosti nakon što je u diplomski

ste true.i će odabrati elektronike i communication.but želim uzeti neke električne lesson.i mislim da se mora poduzeti neke električne lekciju.

Bok!
Ja sam studirao elektroniku i komunikacije Eng.i morali smo izabrati jednog od dva područja u 4. class.I odlučili na elektroniku polju jer daje vam puno više znanja o hardveru, a možete dizajn komunikacije sklopove, niste ograničeni na svijetu elektronike!

No, to je stvar osobnog ukusa na neki način, uzeti u obzir!

Pozdravi

Ja sam iz Elektronika polja.Kao indijski istaknuo, to je infact prekrasan polje.Nije da ne možete inovacijama u Electricals ali elektronika ga čini mnogo šire.Ugrađene i DSP / Image Processing su jedan od najtoplijeg polja oko.Imat ćete mnogo opcija jednom prijeđete.Ako ste se uzeti elektroniku, još uvijek možete naučiti Electricals ali budite oprezni, koncentrirati na terenu prije odlaska na drugim područjima.Sve najbolje.

bok
ako želite uspjeti u svom životu, izaberite granu koja vam najviše vole i ne gledati na bilo koji drugi problem, to će jamčiti svoju kontinuirano obrazovanje i vještine poboljšanje čini da se najbolje u feild.

vidi ur likings ....b / c kao i ja poput komunikacije, netko drugi može ljubiti moć itd..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back