MOM kondenzator Layout

F

fixrouter4400

Guest
Hi there!

Treba mi pomoć sa mojim .. izgleda da sam radiš jedan RF bloka sa MOM (metal-oksid-Metal) kondenzator sa M5 kao top tanjur i M2 dnu kao tanjur ...

Can you help / pokaži mi uzorak izgleda kako spojiti paralelnu MOM sposobnosti?

Thanks in advance!

M5 je vrh i M2 je dno?Čini se da je sumnjiv.
Obično imate dodatni sloj postoji da minimizira izolator debljine.Tako M4 i M5 pogled desno_Osim ako se pokušava vlastitu kapu s malom kapacitivnost.

Im 'ne siguran zašto je sklop dizajner izabrali M5-M2 mama sposob ... jer su mu pokušavate spojiti vrhu ploče M5 na jedan kraj koji je induktor M6 metala, a drugi kraj spojen na dnu ploče je NMOS tranzistor RF koristeći M2.

Što mislite o ovom dečki?

Hvala Vam na pomoći i medo waxtomato i svima koji su
je voljni dijeliti tu 2 centa znanja

To čini se činiti čudnim.Obično je Mim kapica (MOM) je pod vrhunskog metala (u ovom slučaju kao što ti kažeš M6)
Dakle agrarne veza će biti M5 i M6.Tada M6 i dolje na induktor s vias na aktivan uređaje.ali nikada nisam vidio M2-M5 kapom

Teddy je napisao
/ la:

To čini se činiti čudnim.
Obično je Mim kapica (MOM) je pod vrhunskog metala (u ovom slučaju kao što ti kažeš M6)

Dakle agrarne veza će biti M5 i M6.
Tada M6 i dolje na induktor s vias na aktivan uređaje.
ali nikada nisam vidio M2-M5 kapom

hi fixrouter4400,
Imam jedan problem,
a sada imam osmislili cjevovod ADC, uspješan i vrpce out, ali sada želim zamijeniti MIM kapu s MOM kapu.
jer ja nemam začinsko model MOM kapu, i nema LVS pravila MOM.ja sam koristeći SMIC18 tech, tako da
je tvrdo to izraditi Internet.
Možete li molim recite mene kako mogu dobiti započeli, što bi trebalo učiniti s nula, ako možete.
Puno ti hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back