C
ctzw
Guest
Naučila sam od svih Synopsys DFT tutoriali da kad radite scan umetanja, 'set_scan_signal' može se koristiti.Pa ipak, JA postaviti moj dc_shell-t nije mogao prepoznati ovu naredbu:
dc_shell> help set_scan_signal
Informacije: Nema odgovarajuće naredbe 'set_scan_signal'.(CMD-040)
Sam bio koristeći:
dc_shell verzija --2007,12-SP5
dc_shell graditi datum - 18. srpnja 2008
Na taj način JA iskorišten umjesto set_dft_signal, koje bi trebalo raditi u Autofix način.Ona je radila nekako.Moj DFT scritp sadrži sljedeće naredbe (skandirati što je stil multiplexed_flip_flop):
1)
set_dft_signal-pogled-tip postoje ScanClock-vrijeme [popisu 45 55]-port [get_ports CK]; CK je ulaz u luku satom vrhunski dizajn RTL-u kod.
2)
set_dft_signal-pogled-tip postoje Reset-port [get_ports rst_i] active_state-1; rst_i je reset ulazne luke u vrhunski dizajn RTL-kod
3)
create_port-smjer "u" scan_enable
set_dft_signal-view spec-type ScanEnable-aktivni 1-port scan_enable
Međutim, dobio sam stotine test kršenja pravila kad radite dft_drc, govoreći:
Upozorenje: Poništi unos RN od DFF wbs_vtim_reg_20_ nije pod kontrolom.(D3-252)
Kako mogu eliminirati takva kršenja, jer sam definirane rst_i u vrhu modul kao reset porta.Ali nisam siguran da li postoje druge reset ulaza, kao da sam propustio.Radim na sintezi dizajn sa 100K vrata.
Hvala.
dc_shell> help set_scan_signal
Informacije: Nema odgovarajuće naredbe 'set_scan_signal'.(CMD-040)
Sam bio koristeći:
dc_shell verzija --2007,12-SP5
dc_shell graditi datum - 18. srpnja 2008
Na taj način JA iskorišten umjesto set_dft_signal, koje bi trebalo raditi u Autofix način.Ona je radila nekako.Moj DFT scritp sadrži sljedeće naredbe (skandirati što je stil multiplexed_flip_flop):
1)
set_dft_signal-pogled-tip postoje ScanClock-vrijeme [popisu 45 55]-port [get_ports CK]; CK je ulaz u luku satom vrhunski dizajn RTL-u kod.
2)
set_dft_signal-pogled-tip postoje Reset-port [get_ports rst_i] active_state-1; rst_i je reset ulazne luke u vrhunski dizajn RTL-kod
3)
create_port-smjer "u" scan_enable
set_dft_signal-view spec-type ScanEnable-aktivni 1-port scan_enable
Međutim, dobio sam stotine test kršenja pravila kad radite dft_drc, govoreći:
Upozorenje: Poništi unos RN od DFF wbs_vtim_reg_20_ nije pod kontrolom.(D3-252)
Kako mogu eliminirati takva kršenja, jer sam definirane rst_i u vrhu modul kao reset porta.Ali nisam siguran da li postoje druge reset ulaza, kao da sam propustio.Radim na sintezi dizajn sa 100K vrata.
Hvala.