G
Guest
Guest
Bok,
Im 'događaj RAM na vhdl.Ja mogu prevesti, ali našto JA probati simulaciju sam ovu poruku:Upozorenje: NUMERIC_STD.TO_INTEGER: metavalue otkrivena,
vraćajući 0Ive 'već ispunjavanja: NumericStdNoWarnings = 1 u modelsim.ini kao što je rekao u drugim temama.
Im 'ne stvarno stručnjak na VHDL i modelsim.Ja vam dajem svoj broj, možda može pomoći da mi pomogne.
Puno ti hvala*********************** RAM ************************
Code:
koristiti IEEE.Numeric_Std.all;entitet sync_ram je
port (
Sat: in std_logic;
mi: in std_logic;
adresa: u std_logic_vector;
datain: u std_logic_vector;
dataout: out std_logic_vector
);
kraj sync_ram entiteta;arhitektura sync_ram je RTL-utip je ram_type array (0 do (2 ** address'length) -1) od std_logic_vector (datain'range);
signal ram: ram_type;
signal read_address: std_logic_vector (address'range);započetiRamProc: proces (sat) jezapočeti
ako rising_edge (sat) tada
ako mi ='1 'onda - ecriture
ram (to_integer (nepotpisano (adresa))) <= datain;
kraj ako;
read_address <= adresu;
kraj ako;
kraju procesa RamProc;dataout <= ram (to_integer (nepotpisano (read_address)));RTL end architecture;
Im 'događaj RAM na vhdl.Ja mogu prevesti, ali našto JA probati simulaciju sam ovu poruku:Upozorenje: NUMERIC_STD.TO_INTEGER: metavalue otkrivena,
vraćajući 0Ive 'već ispunjavanja: NumericStdNoWarnings = 1 u modelsim.ini kao što je rekao u drugim temama.
Im 'ne stvarno stručnjak na VHDL i modelsim.Ja vam dajem svoj broj, možda može pomoći da mi pomogne.
Puno ti hvala*********************** RAM ************************
Code:
koristiti IEEE.Numeric_Std.all;entitet sync_ram je
port (
Sat: in std_logic;
mi: in std_logic;
adresa: u std_logic_vector;
datain: u std_logic_vector;
dataout: out std_logic_vector
);
kraj sync_ram entiteta;arhitektura sync_ram je RTL-utip je ram_type array (0 do (2 ** address'length) -1) od std_logic_vector (datain'range);
signal ram: ram_type;
signal read_address: std_logic_vector (address'range);započetiRamProc: proces (sat) jezapočeti
ako rising_edge (sat) tada
ako mi ='1 'onda - ecriture
ram (to_integer (nepotpisano (adresa))) <= datain;
kraj ako;
read_address <= adresu;
kraj ako;
kraju procesa RamProc;dataout <= ram (to_integer (nepotpisano (read_address)));RTL end architecture;