modelsim dozvola greška!

P

pwq1999

Guest
ja uvesti koga u službu modelsim 6.3d u novi stroj, a kad trčanje dozvola čarobnjak, to prijaviti sve prolazi, ali našto ja OpenBSD modelsim, ona kaže da je "licenciranje greška, sistem datum čini se da je smetnja."
ali ja jednom instaliran modelsim u drugi stroj, to je radio u redu!
bilo tko može dati prijedlog za mene?Imam reinstalirati druge verzije modelsim i svi daju isti rezultat!
ja sam u tvrtki, a ja ne želim reinstalirati modelsim!
hvala unaprijed!

Trebali format PC i ponovno instalirati svoje modelsim ako je to određeno vrijeme leđa problem.Provjerite vas postavke varijablu okruženja te provjeriti dozvola put.

da imate problema u vašoj platformi.svibanj vam je potrebno za popravak ovog platforma ili ga reinstalirati.

promijeniti sustav vrijeme u mojem pc, i onda sve radi ok.
ja traženje mreže, a netko kaže da datoteke u C: \ Windows imaju pogrešan put, a ja ih naći sve uz kriv vremena, a ja promijeniti sustav vremena, a modelsim radi ok sada.anyway, hvala za težak to pomoć mene.

svibanj ja vas sada pitati kako ste riješili problem vremena u vašem računalu?kao što želim znati kako mogu riješiti ovaj problem točno.

bok
ako ur softver je procjena inačici tako da su neki roka valjanosti.
pa kad u upotrebu trebao vratiti u modelsim datum u postavljanju to i probati.

bolje promijeniti vrijeme sustav da nakon 20 do 25 godina onda svibanj funkcionirati.probati

promijeniti sustav vremena, (na primjer, možete pregledati vaše nekretnine sustav datoteku, i vidjeti datum pristupa: 2008/6/20) onda chage svoj sustav vremena da 2008/6/21.
ok, modelsim radi dobro.Dodano nakon 2 minute:'Cause modelsim kaže: "sistem datum čini se da je smetnja.", tako da samo promijeniti sustav naprijed, mislim ", nakon vremena sistema datoteka".

Iako si riješio svoj problem, htio bih podijeliti moje iskustvo.
Ja suočen jednak problem sa modelsim 6,1 oko šest mjeseci prije.
Nakon sati googling otkrio sam da modelsim provjerava marke vrijeme datoteke na računalu (tj. datum stvorio, promjene itd.) dozvola za razdoblje validation.so ako imate datoteke s budućim datumima (kasnije datume od licenca razdoblje) u svojim Vrijeme marke Msim onda će vam ova pogreška.
Oblikovanje pc je najviše grub način kako sići ovu (ili bilo koji) nevolje i to je moje najmanje preferirani način da se riješi bilo koji problem sa sustavom sa puno od softver Installer i prilagođene. (Ima slika s konturama također nije izvediva opcija za EDA korisnik sa software-u GBS) mijenja sustav vrijeme također nije tako dobar izbor, jer može ometati druge primjene (posebno onih koje su u evaluacija)
Pa to je ono što ja je da biste dobili osloboditi od ovaj problem.
JA traženje moj sistem za sve datoteke s budućim datumima (Advance Search).
Koristite bilo koji uslužni program za modificiranje vremenskih oznaka u rasutom stanju čekanja. (Njihov su mnogi od takvih alate dostupne na internetu)
Internet izrađen za mene.

Da, čak i ako deinstalirati softerware, ima još uvijek mnogo datoteka u vašem računalu, morate pretraživati sve od njih i izbrišite ih.

kopirajte sljedeće datoteke u win32 direktorij koji je poddirektorij u Modeltech mapi.

1.mgls.dll
2.vlm.exe
3.license.dat
4.modeltech.exe

Sada pokrenite čarobnjak za licencu i to bi trebalo raditi!

Hi all,
Da li itko zna kako instalirati modelsim na Fedora linux 3?

Ive 'skidač podataka pa instaliran ModelSIM Student Edition, ali na kraju instaliranja fazi ne postoji link na stranicu licenciranje, također iz glavnog modelSIM stranici mogu pronaći bilo koji put to dobiti dozvolu ...zna netko neki link za ocjenu dobiti dozvolu?U sad upravo sam napisao na e-mail za podršku tima znati što sam to učiniti.

Hvala
Powermos

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back