modela RC relej

C

Cluricaun

Guest
Bok

Treba mi pomoć za dizajniranje jednog on / off prekidač koji kontrolira model radija.Ne mogu koristiti signal poslan na servo i na vrijeme i sadašnje nije kritična, samo niski utjecaj na ISKLJ je potrebno.Može bilo tko pomoć mene kako je servo kodirati signal daju izlazni puls oko 250-500ms?

Srdačan pozdravVi već ovaj post 3 puta, ja obrisana 2 od njih.

HC
Last edited by Cluricaun
29. ožujak 2004 22:25, edited 1 put ukupno

Ja ne understan vrlo dobro ono što želite, to je puls za svaki put kad pošaljete naredbu ili žabica?Nikad manje oboje mogu biti izrađene pomoću jednostavnog LC (PIC12C508 ili Atmel Tiny).Svi RC prijemnik isporučujemo isti signal, a 1 (0ş) do 2 (180ş) ms visokim svakih 20 ms.Ako koristite neutralnu poziciju 1,5 ms (90-ih), kao referencu možete prekidač ON / OFF samo za slanje 1mS OFF ili ON za 2mS.
Pokušajte serching webu ćete naći i neke projekte za kontrolu brzine sa 12C508, s izvornog koda (ispričavam se, ali ja nemam link).To može biti polazište.Nadam se da ovaj post vam pomaže.Srdačan pozdrav.

Ja ne understant ono što želite too.but Ako želite pluse on / off of 200-500ms, možete koristiti i sigle monostabillity circuit.such kao ne555, ili tako.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back