Mobiles 3G mreža

H

helio1972

Guest
što su 3G mreža mobitelu?za mene znam samo UMTS.ali ponekad sam našao ljudi govore o CDMA2000.može li me netko explaine detaljno 3G mobilne mreže

JA isto tako žele naučiti više o 3G mobilnih mreža.Ako nisam u zabludi, UMTS i CDMA2000 su 3G mreža različitih arhitektura.UMTS je revolucija GSM mreže, dok je revoluciju CDMA2000 CDMA mreže.Mislim da u većini zemalja Europe i jugoistočne Azije, mi koristimo GSM, ali u Americi ili Koreja, oni su koristeći CDMA.

Ako griješim, molim ispravite me.TQ.

3G mibile ntw sastoji se od GSM circit prebaciti ntw GPRS ntw paketni komutator, CDMA 2000 je proširena verzija CDMA, nije povezan s UMTS ..

Bok,

3G UMTS, ali UMTS includs dvije klase: FDD i TDD sustav sustava.Nadalje, FDD includs i WCDMA (Wide Code Division Multiple Acess) i CDMA2000, TDD sustav je TD-SCDMA

Za Gian detalja, molimo pogledajte http://www.3gpp.org/

3G mobilne mreže su mreže pružaju visoke brzine prijenosa .. abiut 384 kbps ..poznati prijedloge za 3G networs su,,
-WCDMA unapređenje u GSM i 3G
- CDMA2000 unapređenje CDMA-jedan u 3G
postoje i drugi standardi u 3G mreže, ali ove dvije su mosr popularna ....
koje se odnose na UMTS ..svoj ne standardni, a ne svoje tehnologije koja kaže da "ne bi smjelo biti usluge korisnicima,, i podataka i glasa, bez obzira na područje u kojem su,, to znači da je roaming u cijelom Worls ... za sve UMTS sustave mreža u svim zemljama bi trebao biti isti ... "ovo je iznijela UMTS, nakon čega 3GPP i drugih organizacija strived giva zajedničku mrežu i standard za sve zemlje ..ih je pozvao na različitim kriterijima ..i za to rješenje Europe i njenih saveznika proslijeđeni WCDMA, i Amerika i njezini saveznici proslijeđena CDMA2000 ...slično i Japan predložio vlastiti standard ..WCDMA, ali je općenito prihvaćen standard ..tako da sve zemlje trebale rasporediti taj standard, a koji mogu olakšati cijeli Worls roaminga za korisnike ...
ako postoji zbrka u može uvijek pitajte me ...
ako u pronašao ovaj pomaže mi je pomogao kliknite gumb ispod

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back