možemo procijeniti potrošnju energije s CAD alat

R

rz56

Guest
Hello all,
Ja sam beginer i ištanje to znati ako je moguće procijeniti potrošnju snage sustava koji se modelira s VHDL CAD alata.

će te ugoditi pomoć mene?

Thx.

Hi Rz,
Možete procijeniti potrošnju snage ur dizajna na bilo kojoj razini

#.Na Algoritamska razini (gdje ur dizajn može biti naveden u C / C ili SystemC) možete koristiti: - - - Orinoco Power Tool iz ChipVision Dizajn sustava

#.Na RTL razini (Gdje ur dizajn je u HDLs) možete koristiti: Synopsys Power prevodiocem, Sequence's Power Theater, Magma Blast Power

# Na Netlist Level (ur Gdje je dizajn u obliku vrata razine Netlist) možete koristiti: Synopsys Power prevodiocem, Sequence Power kazalište

# Na Transistor nivou možete koristiti: Synopsys NanosimPozdravi
Prijateljstvo

Možete koristiti PowerCompiler za optimizaciju dizajna za Power.

PrimePower je alat vam je potrebno za dobru procjenu vaše potrošnje električne energije.

Možete dobiti više apstraktno, više netočnih čitanje statički pružajući žabica stope na igle, ili možete ići svi put to roditi saif slika, izvode simulacije i točnu mjeru snage dano za simulacije vremena.

Moje iskustvo je da je alat može predvidjeti snage sa / - 10% točnost stvarne moći ćemo promatrati na pravi uređaj.

Thinkie wrote:

Možete koristiti PowerCompiler za optimizaciju dizajna za Power.PrimePower je alat vam je potrebno za dobru procjenu vaše potrošnje električne energije.Možete dobiti više apstraktno, više netočnih čitanje statički pružajući žabica stope na igle, ili možete ići svi put to roditi saif slika, izvode simulacije i točnu mjeru snage dano za simulacije vremena.Moje iskustvo je da je alat može predvidjeti snage sa / - 10% točnost stvarne moći ćemo promatrati na pravi uređaj.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back