Može Verilog moduli koriste zajedno s VHDL modula?

W

walkon

Guest
Mogu li koristiti Verilog modul voziti VHDL model? Zato želim predstaviti realne brojeve, ali čini se Verilog čak nije mogao podržati realni niz. Tako sam mogao koristiti VHDL učiniti računanje s realnim brojevima pogonjenog Verilog modula? Hvala.

Nekoliko paketi podržavaju mješovite jezične unose kao Altera Quartus, Xilinx ISE i Synplify Pro ... ispLever ne ... Već nekoliko puta raspravljali ovdje ... ste tražili prije objavljivanja vaše pitanje? Pretpostavljam da ne (o; A reci mi .. zašto si postavljati pitanje u "Analog sklop dizajn"??

dva pitanja: 1 - što je ispLever? 2 - to može mješoviti način je sintetizirana? tnx

dva pitanja: 1 - što je ispLever
softver alat iz rešetkasti za svoje uređaje?. Mogao je odgovorio preko brzo Google pretraživanje!
dva - to može mješoviti način je sintetiziran
Što mislite to znači kad kažem gore navedenih alata podržavaju mješovite jezika? Oni su "sinteze" alata!

Bok, Hvala za odgovor u. jako puno. drugo, samo sam shvatio da sam objavio u krivom brodu. Ja pokušati pronaći svoje mjesto na Analog Circuit Design upravo sada. hehe Mislio sam posted tu, ali čini se da nije. Žao mi je zbog neugodnosti sam donio.

I, osvrnuvši se na prethodnu raspravu, imam ideju da bi to mogao raditi. A razlog zašto sam morati koristiti VHDL je zato želim obraditi neke realne brojeve. A mogli su luke u Verilog se definira kao oblik stvarnih polja?

Možete koristiti modul priključak za izlaz stvarne no.s u Verilog za koje trebate koristiti $ bitstoreal i $ realtobits sustav funkcionira! Provjerite s kadenca Verilog korisnika GUID

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back