Mjerenje pulsa vrh

A

amirbaragh

Guest
Hi želim mjeriti vrhunac od ispravljačkim impulsa signal.one jednostavan način je da koristite uzorak i hold.but ovdje imam signal x benda (visoka frekvencija) s radnog ciklusa o 10ns.so I cant use uzorak i držite. Molim Vas pomozite mi!

Gigatronics i Agilent proizvodnju vrlo precizne i troškovno učinkovite detektora vršne snage i mjerila snage za pulsirajućih RF signala. Sve što trebate odabrati odgovarajuću napajanja detektora i mjerač snage kad je riječ o vašoj frekvenciji i Modulation Scheme.

Bok Želim mjerenje vrhunac od ispravljačkim impulsa signal.one jednostavan način je da koristite uzorak i hold.but ovdje imam signal x benda (visoka frekvencija) s radnog ciklusa o 10ns.so ja ne mogu koriste primjere i hold.please mi pomoći!
Postoje neke brze opsega. JA naviknut koristiti stari Tektronix koji je imao glavu s risetime od 25 ps. To je vjerojatno oko 20 godina, ali nisam siguran što je state of the art sada. Što je to miješanje s signala u blizini frekvencija, filtriranje zbroj frekvencija, i gleda na razlici frekvencije na konvencionalne opsegu?

Hi Njegov dobar način da sam ga smatrati konačnom way.but sada imam mogućnost odabira IC ltc5564 ispraviti moj ulaz i žele mjeriti vrhuncu output.note da je moj ulaz je puls modulirani signal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back