Mjera Opamp Settling Time in Opamp

A

Anachip

Guest
Bok,

Molimo vas vodič mene kako to omjeravati opamp naseljavanje vrijeme u kadenca i isto tako mi reći zašto mi treba vrlo zabrinutost opamp za rješavanje vrijeme.

Živjeli,
Anachip

Priključite op-amp za jedinstvo-dobitak konfiguracija.Ulazni trg val signala i mali prolazni analiza.Naseljuju je vrijeme u kojem vaš izlazni valni oblik kvadrata početi rasti sve dok ga riješiti na stalnoj razini.Settling vrijeme pokazuje kako brzo se op-amp mogu reagirati za dani ulaz.Za viša frekvencija operataion OP-amp bi trebali imati brzo rješavanje vremena.

Mislim da ne mogu staviti u jedinstvo-dobitak konfiguracija ali je pravi komentar netweek da u potreba.
Budući da je faktor povratne može promijeniti rješavanje vrijeme.

Srdačan pozdrav,
Louis

Priključite op-amp do sljedbenik konfiguracije.Ulazni trg signal vala (osigurati da je mali signal i OPA je u linearnom području) i trčanje prijelazna analiza, zemljište se val.Pls pogledajte sliku!
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

huojinsi wrote:

Priključite op-amp do sljedbenik konfiguracije.
Ulazni trg signal vala (osigurati da je mali signal i OPA je u linearnom području) i trčanje prijelazna analiza, zemljište se val.
Pls pogledajte sliku!

Anachip wrote:
Quote:

Što mislite pod govoreći mali signal i OPA je u linearnom području.
Da li znači da signal ulazni puls treba biti mali zamah (a ne kao što je željeznički željeznicom u mjerenja ubio stopa) i linearni znači držati opamp u zasićenja?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back