mini molex konektor PCB

A

anelar

Guest
Bok,

Im looking for mini molex (vrste koje vidite na floppys) power konektor.Problem je u tome što ja dont znati bolje ime za to nego "mini molex" i zato ja luka bio u mogućnosti pronaći Internet.Tražite striaght, kroz rupu, muški konektor.To je četiri pin verziju.

Dakle, ako itko zna molim pomoć.

Je li to ovaj?
www.molex.com/cgi-bin/bv/molex/home_init.jsp?BV_SessionID =@@@0096223056,1126628474@@@& BV_EngineID = ccccaddfjhijjjecflgcehedffgdfmk.0 & mCnt = / obitelji / intro.jsp & superFamOID =- 8.798 & Pagetitle = Uvod & channel = Products & familyOID =- 8.470 & chanName = obitelj = & frellink Uvod

Ja dont znati, vaš link me vodi na glavnu stranicu molex.Produljenje ime konektor?

Mislim da je to 8.981.To je istina, samo link vas vodi na početnu stranicu, iako kad sam previewed poruku, vezu izrađen pravedan prekid.Dozvoljava 'probati ponovno: www.molex.com/cgi-bin/bv/molex/home_init.jsp?BV_SessionID =@@@0099029727,1126714321@@@& BV_EngineID = cccfaddfjhijjjkcflgcehedffgdfmk.0 & mCnt = / obitelji / intro.jsp & superFamOID =- 8798 = & Pagetitle Uvod & channel = Products & familyOID =- 8.470 & chanName = obitelj = & frellink Uvod

8.981 serija je za hard diskove i takav i je 5,08 pitch konektor.Floppy konektor je 2,54 smola i mnogo manje.Hvala bilo kako ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back