Mikrovalna system design [materijal-oprema hlp]

T

the_risk_master

Guest
Pozdrav braći i sestrama (podjednako),

Ja sam u dizajniranje komunikacijskih sustava pomoću mikrovalova, a ja sam nekako nova u ovom području.Moja ekipa već izračunate i mapirani comm naše web stranice i imaju ga mapiran profilirana, izračuna link proračune, gubici, pouzdanost sustava ...
itd. right now I'm dodijeljena odabrati opremu koja će biti smješten u položaj smo i planirali ...Ja sam pregledavajući neke Andrew proizvoda (tvrtka RF komunikacija) ...

ovo je moja točka:

U comm dizajna, možete li dečki predložiti neke parametre ili razlozi za odabir određene opreme moramo koristiti ...eg.koje su pro i kontra u waveguides za rectagular ili eliptičan, što tip od nagovoriti je primjereno, slične stvari ....

Nemam problema u izboru RF pojačala, combiners ili jela jer sam izračunati da odgovaraju našim zahtjevima, tako da je moj glavni problem ovdje je VODOVA koji će se koristitihvala unaprijed i mira!
the_risk_master

Glavni problem s dalekovoda je koliko gubitak može tolerirati na svoj dizajn frekvencije.Ako je vaš prijemnik LNA nije montiran na antenu, onda svaki dB kabela gubitak će se povećati lik prijemnik buke dB.Za odašiljača, to je snaga istrošen kao toplina.

o tome kako u valu vodiče, što je prednost ili mane u korištenju fleksibilni ili kruti, eliptični i pravokutni waveguides?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back