mikrotrakasta antena

S

sbhalerao

Guest
Bok svima,
Želim dizajnirati mikrotrakasta antena ima visoku točku feed impedancija (ili inpput visoka impedancija) ...Znam da sam mogla dobiti nešto u redoslijedu Ohm 200-300 ..Ja zapravo želite koristiti antenu u rectenna i želim visoki napon izlaza iz antene (trenutni poredak u 2-3 UA bi napraviti !!!)...Ali trebali bi napon od 1 V..Mogu li dobiti malu veličine mikrotrakasta antena koja ima feed impedancija od 1 kohm (ja nikada naići na takvo što ...) Inače sam lik ja bih samo trebate koristiti niz antena ..
Isto tako svatko tko bi mogao dati izračuni za veličinu mikrotrakasta antenom na 2,4 GHz?
Zahvaljujući svima unaprijed ..
Pozdrav ..
Pheonix ..

Bok,

Tiskano fraktalna antena bi dati impedancija kao visok kao KΩ.Možete ići na Sierpinski fraktali.The mikrotrakasta dizajn za 2.4GHz bi se 5cmx5cm ca.Čak i normalni pravokutnim microstrips iznijet će Vam visoku impedancija feed ovisno o lokaciji.

AK.

Za potpuni učinkovita patch antena, razmislite 1 / 2 wavelenght.Možete ga napraviti kraći dodavanjem nepravilnosti unutar dielektriku: primjerice kratko (električne zid) između elemenata i zrači u tlo.

Izrada procedura za antenu je u Balanis.Ali, morat ćete uštinuti dizajn malo zadovoljiti Vaše potrebe.Ništa manje calcultaions u Balanis vam može dati polazište.
Abhishek

Hi sbhalerao,

Budući da je prošlo više od 6 mjeseci nakon što ste započeli vaš dizajn, I'm pitate kakvu antenu ste napokon odlučili dizajn.

Jeste li probati fraktalna normalni ili samo patch za rectenna god.

Hvala vam za šerif.
oxo

Ja osmislili presavijeni patch antena ....Njegova oko (lambda) / 16 veličine antena ...
JA nije 'dobiti bilo koji način da se poveća antena impedane ...Tako da je izlazni napon nije bila da visoki ...Kao rezultat toga, sam koristio niz takvih antena ..
Koristio sam Ie3D da simuliraju presavijeni patch antenna (njegov vertikalni preklop) ...Iisa veliki imitator ...
ništa drugo koje želite pitati?

Hi Sbhalerao,

Možete koristiti dodatak hrani mikrotrakasta antenu.Dužina je umetak može odrediti inouyt impedancija od antene, to može biti usklađeno oko 500 Ohm, ali Im 'ne siguran o 1kohm.

Sretno

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back