mikrotrakasta antena niz

Razmak element mora biti takav da rešetka režnjeva neće dogoditi.Formula se može naći u bilo kojem antena knjiga.

suyan je napisao:

Kako izračunati elemente razmak za antenski niz:?:

Ako elemente prostora je velika više od jedne valne duljine, ona se pojavljuje rešetka režnju.

Ako elemente prostora je malo, može uzrokovati sprege.

hvala za odgovor, ja sam stvarno nov u dizajnu antena.Ja već znam formulu.što u podao mimo režnjeva škripav?Može li me netko dodati u msn?su_yan_e212 (at) hotmail.com

Rešetka režnja su strani lobes s dobiti istu razinu kao glavni režnju, koji nisu poželjne, koje bi predložena zračenja antene.

onda u znati prilikom dizajniranja antenski niz, što je feed line width?i kako to izračunati efektivna dielektrična konstanta za desne i lijeve strane impedancije?ja sam koristeći knjige: "CAD mikrotrakasta antena za wirless aplikacije" i ja sam koristeći Windows aplikacija za korist to.

Morate definirati puno zahtjeva prije nego što odaberete inter-elementi spaicng, najmanje:

- Vrh dobitak
- Širina snopa (u obje ravnine)
- Radijator veličina elementa i spojenih
- Širina pojasa

rešetka režnjeva nije briga, ako nemate za skeniranje zrake podalje viziranje smjeru, osim ako imate inter-element razmaka> 0.9/1.0 Lambda.

Tipično koristan raspon je između 0,6-0,75 Lambda.

No, bez gore navedene informacije koje pitanje nije potpuna!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back