mikrokontroler zasun do problema

A

akshatanayak

Guest
Ja sam 89v51rd2 mikrokontroler za moj projekt, ali je problem s njim je da je program učitan u nju ne izvodi pravilno. To radi ponekad a ponekad ne not.Sometimes upute se izvode dijelom tj.. ja dobiti izlaz za neke ulazne uvjetima. Zašto zajednica raditi tako nepredvidivo. Ne postoji problem s resetiranja, oscilator. Onda što bi moglo biti problem? : Roll:

Imate li plutajuće neiskorištene ulaza? Plutajući neiskorišteni ulaza može oscilirati i uzrokovati mikro do kvaka gore. Svaki neiskorišteni ulazni redak bi trebao biti vezan visoka ili niska ili postaviti kao izlaza.

nema plutajuće ulaza. Ja sam koristeći sve igle od 8 port0 kao ulaz

Što je s bilo kojim drugim neiskorištenih ulaza? Da li oni imaju pull up ili povucite padovi na ulaznim pinovima? Imao sam ovaj problem u prošlosti s plutajućim ulaza.

Ako su svi ulazi su na definirane niske / visoke razine druga opcija mogla biti temelj promjena, ili prebacivanje šum na izlazima vratimo se na ulazima. Najbolje je da program test petlja s maksimalnom aktivnosti na izlazu i mjerenje buke na terenu i opskrbnog napona. U slučaju industrijske sučelja možete pogledati na ovom zahtjevu bilješke: [url = http://ichaus.biz/mcu_interface] IC-Haus Početna stranica - Dobro došli [/url]. Uživajte u svom radu dizajn!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back