Microstrip u oglasima

L

liberal

Guest
u oglasima simulacije, vidjela sam da su dva componts povezani mikrotrakasta, ali kad sam simulirati sklop, ja jedini iskoristiti wire.i želite znati, kako predstavljaju žice sa mikrotrakasta, kako odabrati širine i dužine mikrotrakasta između dva componts.thanks

molimo da vaše pitanje više jasno.

anyway, ako mali oglasi i otvoriti shematski stranicu, onda možete ići na mikrotrakasta knjižnice, a zatim odaberite Mlin i mjesto u sch i promijeniti w a l to ono što želite.

u redu.
U znaju, u niske frekvencije s PCB-ima, žica između dvije komponente samo žice, svoje širine i dužine imaju malo utjecaja na circuit.but u RF PCB-ima, treba ih uzeti u obzir, pa želim znati kako to izabrati svoje širine i dužine? ok? hvala u

postoje neke standardne formule koje omogućavaju širinu i duljinu mikrotrakasta ovisno o vrsti podloge koriste, debljine bakrenih obloga.Oni su za više frekvencije.Za odgovor na Vaše pitanje, širina od tvoj staza ovisit će o tome koliko istosmjernih struja će se protok kroz ..Rogers otiđite na website i oni 'je dobio kalkulator za ovu svrhu.Također se račune za temperaturu.

U RF krugova dalekovoda mreže se koriste za povezivanje s određenim fazama krug odgovarajuće karakteristike (mikrotrakasta, co projektant WG, ...).
Bez žica se koristi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back