Microstrip RF gušiti i DC Blokiraj dizajn

S

Sradio

Guest
Hello guys

I'm doing LNA dizajn i sada se dobiva dolje to konačan korak i želim dizajn sve diskretne komponente u mikrotrakasta linija, kao i sljedeći krug.

Imam L i C od Murata Poluvodički i sintetizirao nelinearni model za ove dvije komponente (kao što je prikazano u zemljište)

Pitam se kako to da je u dizajn ML, četvrt-val duljina se može učiniti?Ali kako?Ili bi trebao JA korist Murata L i C ili samo koristiti ideal L i C od oglasa, a zatim transfrom to ML?

Please help me na to, hvala toliko!
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Za RF gušiti možete koristiti u t-Bias mikrotrakasta.Λ / 4 High Line Impedance (obično 100Ohm) s O / C radijalnim dopuniti na kraju centriran na frekvenciju rada.Za referencu o Bias tees provjerite sljedeće stranice: No 1.2nH će biti vrlo kratka linija.Igrajte na oglase i vidjeti ako je izvedivo

http://www.microwaves101.com/encyclopedia/quarterwave.cfm # biastee

Ja sam ne siguran učestalost operacije, ali gleda iz svog shematski model taj u imati vrlo niske vrijednosti CAP ću predlagati za korištenje Interdigital Cap.ADS je model za takvu kapu i u može vidjeti ako je izvedivo.

To nisu nelinearni modeli, umjesto linearni modeli ..
Lambda / 4 krug će se otvoriti bahave krug, dok je drugi port je kratko spojen na frekvenciju operation.If fequency bend je velika, u tom slučaju možete praktički svibanj koristiti induktor koji će se ponašati 10 puta veća od impendencije ..

Ili više lambda sklopove i niskopropusni filtri mogu biti rješenje ..

Postoje mnoge alternative koja ovisi o mjestu i cijene ..

Thanks man!

To je velik website!Da sam obavijest da 1.2nH je prilično unrealisitc tijekom provedbe u mikrotrakasta.Tako sam napjev malo žrtvovati performanse uz razumnu pristojan veličine induktor.

Cijenim vas oboje!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back