Microsoft Windows ne reagira?

D

deviddiya

Guest
Imam Dell prijenosno računalo sa sustavom Windows 7 na njemu, o godini i pol stari. Kad sam ga okrenuo na ovaj jutro, desktop došao, ali ništa ne bi otvoriti ili odgovoriti. Nakon nekoliko minuta, poruka popped up rekavši "aplikacija Microsoft Windows ne reagira." Zaslon onda ide potpuno plava. To će učiniti da svaki put kad sam uključite računalo. Ja sam trenutno u sigurnom načinu rada, što se čini da rade dobro. Pobjegla sam nekoliko antivirusnih programa i ništa nije pronađeno. Što u svijetu je u redu s moje računalo i kako to mogu popraviti?!?

Ako u su moći prijaviti u sigurnom načinu rada Njegova nije hardverski problem. Vaš krug je savršeno u redu. Samo uzmi Windows 7 bootable DVD i napraviti uredan prilagođenu instalaciju u istoj particiji gdje su OS datoteke prethodno postojećih. Sve najbolje.

Imam Dell prijenosno računalo sa sustavom Windows 7 na njemu, o godini i pol stari. Kad sam ga okrenuo na ovaj jutro, desktop došao, ali ništa ne bi otvoriti ili odgovoriti. Nakon nekoliko minuta, poruka popped up rekavši "aplikacija Microsoft Windows ne reagira." Zaslon onda ide potpuno plava. To će učiniti da svaki put kad sam uključite računalo. Ja sam trenutno u sigurnom načinu rada, što se čini da rade dobro. Pobjegla sam nekoliko antivirusnih programa i ništa nije pronađeno. Što u svijetu je u redu s moje računalo i kako to mogu popraviti?!?
ja sam suočen s problemom i prije, ali kad sam ponovno pokretanje računalo, problem je riješen. Vi svibanj pronaći neke stručne računalo to provjeriti.

Imam taj sličan problem previše na mom computer.I ga doveo do stručnjak i moj problem je lako popraviti sada.

Pozdrav ja sam novi na forumu, kao i, predlažem da ponovno vam Krug i reinstalirati Windows 7 sa Windows 7 bootable CD. U potrazi za pozitivnim reponses od drugih članova

Taj problem se često nalaze s Dell laptop .. Najbolja stvar je da se ponovo instalirati OS

ponovnog je rješenje svi stručnjaci učiniti isto "nema stručnjak u bilo kojem polju oni samo to učiniti na način na koji zadivljuje"

[URL = "http://www.youtube.com/watch?v=nn2FB1P_Mn8"] vedar odgovor [/URL] (dobro to je petak).

Ubuntu ima svoju prednost i nedostatke, tako pretvara u njima nije premijer rješenje kao i sada jer si možda ne znaju svi softveri sada podržava Ubuntu OS u budućnosti možemo vidjeti bum, ali još uvijek prozori ima prednost nad ubuntu cos unakrsnog platfrom priroda

Najbolji način da se oblikovati ili koristiti oporaviti cd.This je način da biste dobili vaše računalo update.otherwise vraćanja opciju korištenje. [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobitel Apps za razvoj [/URL] | | [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobitel za razvoj aplikacija [/URL] | | [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobile App razvoj [/URL]

Što prasanth je točna, ponovno instaliranje OS u bilo kojem od diskova je recommendale!

Imaš virusa / trojanaca unutra, promijeniti antivirusni s nekim dobro. No, za sada pokušati pokrenuti explorer.exe od pokrenuti naredbu Ctrl + Alt + Delete onda novi zadatak ..... pokušati ukloniti viruse i ubiti sve ne OS procese i usluge. Explorer.exe će vratiti desktop ljuske s ikonama i traci. Koristite msconfig program onemogućiti neke non OS pokretanje programa, .... Ponovno OS, i koristiti dicent antivirusni softver.

trojanaca i neki posebni malwares imati ovaj rekvizit kao peter rekao ranije, ali je njegov Pošta ima više jasne korake koje slijede u nevolji snimanja izdanja jednog pogrešku sve učiniti je da mi ne ažurirati naš antivirusni baze podataka koji je također razlog ove pogreške

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back