Mentor XlibCreator / XC6200

D

danyxp

Guest
Da li itko ima iskustva s ovim alatom za asic FPGA sintezi biblioteka ili stvaranja?
I'm tryng za razvoj knjižnica za stare dijelove XC6200 sa Xilinx reconfigurablility sposobnosti.U samo jedan alat za sinthesis sam se Velab (besplatni VHDL elaborator za strukturne dizajne HDL).Se bilo tko ima više moćan alat za ovaj purpouse?
Hvala unaprijed.

Ja sam zainteresiran za XC6200 serije!Budući da oni podržavaju brzu rekonfiguracija!

Ovdje pratite neke misli i pitanja imam na XC6200 serije.

1.Jeste li pročitali rad "Projektiranje za Xilinx XC6200 FPGAs", koji se mogu naći na: w * w.michael-herz.de/publications/paper101.pdf?

2.Mislim da Xilinx nije puno razumijevanje o ovoj seriji.
Mislio sam da je ukinut!Oni su imali neke dobre aplikacije bilješke, u kojima se rad iznad također se odnosi na: XAPP082, XAPP087.Ali ne mogu ih naći nigdje ...

3.Kakav je status XC6200 na tržištu?Koje su potencijalne aplikacije?

the_penetratorŠ

Penetrator,
Pročitao sam da je jedan drugi papir iz istog i drugih izvora, ali mislim da to nije lako kao što su previše, rekao je.
Sada XC6200 je ukinut od strane Xilinx pa izabraše reconfigurability dati do Virtex serije, u Virtex-E s novim ISE releases daju rješenje da modularni reconfigurability, ali JA luka checked ga sada.
Imam odbor sa XC6216 iz VCC i želim ga koristiti sa novim alatima kao što su Leonardo Spectrum, uz to ja sam zainteresiran za razvijanje biblioteka za ovaj dio xlibcreator duhovitost.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back