Memorija Compiler (Semicustom ASIC Design)

B

bfantasy

Guest
Bok, trenutno, ja sam projektiranje procesor (semicustom dizajn). U isto vrijeme, moram izgraditi RAM komunicirati s mojim procesorom. Svatko zna što memorijske prevodilac alati dostupni za TSMC 0,18 um procesu? Do sada, od onoga što ja znam, postoje dvije memorijske prevodiocima. (Molim vas da me ispravite ako sam u krivu) 1. Obrtnik dva. Synopsys Nexsys Kako da biste dobili ove memorije kompilatora? Koji su koraci projektiranje RAM memorije koristeći prevodilac? Svi savjeti su poštovati. Hvala unaprijed.

Za odgovor na jedan od vaših pitanja, tu je ova memorija prevodilac dostupan od Faradaya: [url = http://www.faraday-tech.com/html/products/freelibrary/memoryCompiler.html] Faraday - Memorija Compiler Arhitektura [/url] Mislim da je potrebno kupiti neki licencu. Sumnjam da prodaju licence za pojedince, to će biti lako, ako ste student ili rade u tvrtki. - Ako odlučite koristiti jedan od Faradaya, javite mi. Ja mogu objasniti vam korake koji su uključeni.

Hej bfantasy, postoji nekoliko teme u forumu koji raspravljati o memorijskoj prevodilac. Jedan takav nit koja mislim moglo biti od interesa za vas je http://www.edaboard.com/thread10419.html cheers
Bok phoenixpavan, čitam nit ste spomenuli prije nego što sam postavljati ovaj thread. Pitam se kako bi dobili memorijske prevoditelje i kako se oni koriste za prikupljanje RAM-a.

Naravno, morate ih kupiti od tvrtke. Ja jako sumnjam ako postoje besplatni alati dostupni.

Ja sam projektiranje pomoću TSMC tehnologiju. Iz onoga što ja znam Obrtnik i Synopsys Nexsys se može koristiti za izgradnju RAM pomoću TSMC tehnologiju (ispravite me ako sam u krivu). Se bilo tko imati kontakt za kupnju Artisan ili Synopsys Nexsys memorije kompajler?

TSMC prodaja će vam pomoći. Ako želite znati kako to napraviti memorijskih kompilatora, možete me mail.

Kako da biste dobili ove memorije kompilatora? jedan jednostavan rješenje je da provjerite ARM web stranice. Obrtnici (trenutno ARM) prevodioci memorije može se preuzeti od strane svog slobodnog knjižnica programa. Budući da u trebate memoriju razgovarati s ur procesor, provjerite Artisan knjižnicu, ja mislim da su registrirajte datoteku prevodilac koji bi mogao biti više odgovara ur potrebe od normalne RAM prevodilac Koji su koraci projektiranje RAM memorije koristeći prevodilac? nakon finaliziranja ur dizajn i identificirati veličinu RAM potrebno. možete jednostavno generirati s memorijske prevodilac GUI

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back