meLabs Epic - Programiranje Configuration Error?

C

chien_fu

Guest
Im 'koristeći epski programer sa ZIF i meLabs softver program.Im 'težak to program je 12F629.Ne mogu čitati samo fino chip (naizgled).Ona čita sve "0000" 's.The "Blank Check", kaže mi da je čip nije prazan.

Našto JA pokušati izbrisati čip daje mi jednu "Programiranje Configuration Error".To je isti za 16F84 i 16F877.

Svatko ima ovaj problem?Ja sam čuo da oni mogu biti temperamentan, ali sam pokušao 20-30 puta za redom, bez uspjeha.Paralelni kabel je domaće pivo, ali sve je u redu provjerava jesu.

Prazan PIC će pročitati sve FFFF
0000 znači da imate problem.

Epic otklanjanje poteškoća kaže "0000" označava uređaj kod zaštićeni?JA dobiti ovih 0000 na svaki uređaj sam čitati.Ovi čipovi su sjedili oko nekoliko godina, ali ja nisam imala ništa slično ovo zadnje vrijeme sam koristio od ove batch.

Mislim da vrijedi probati, ako da, u slučaju ur koristeći USB powered programer, a zatim pokušajte povezivanje na drugu usb port ili plug-vanjska strana bilo koji drugi USB uređaj koristi ..to je zato jer 16F84 i mnoge druge zahtijevaju puno više snage thts zašto ne može izbrisati ili bjanko ček ispravno ..Također sam imao isti problem riješen, ali kad sam pokušao tht metoda ..Nakon 3 minute Added:SRJ i propustili posljednja rečenica u vezi 'paralelni kabel' ...kao ur programiranja kroz paralelne priključnice zatim vanjski izvor napajanja tht ur koristeći možda neće biti u mogućnosti dati trenutnu obavezna pa pokušajte mijenjanje napajanja .. nadam se to radi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back