Matlab instalacija problem

S

shameem

Guest
bok,
imam problem u instaliranju sustava Matlab 7.0.My je sa AMD XP 3000 processor.When ja trčanje Matlab, pokazuje početne prozor pokazivanje "initializing".Nakon toga matlab zatvara bez davanja bilo kakve greške i upozorenja.
Ne znam zašto se to događa.Ako netko zna, molim pomoć.

Hvala i pozdrav

shameem

Bok, Jeste li instalirali kasnije verzije MS Java Virtual Machine?

normalno kada rade u mrežnom okruženju, vaš poslužitelj kontrolira instalacije prava.Ako vaša instalacija je davanje probs, zbog tog razloga, možete se prijaviti koristeći lokalni upravnik način i tada pokušajte ponovo instalirati Matlab.

bok,
može bilo tko molim recite mene povezati to preuzimanje datoteka MS VM potrebno pokrenuti Matlab 7,0 !!!!!

hvala

Bok,Mislim da je to utvrde prekid ...
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

hi momački,

imam instaliran MS Java Virtual Machine, čak i onda, a ne radi.

ugoditi pomoć mene.

hvala

Pokušajte instalacija Matlab 6,5 inačicu i vidjeti kako to funkcionira ili daje isti problem kao i sa ver 7.0.Ako se radi o 6,5 ur PC-RAM onda sve trebalo biti od pomoći u vođenju v7.0 na ur sistem.Normalno ako je RAM-a je niska tada v7.0 traje oko 1-2 min da započnete s 256 MB RAM i 3 GHz HT procesor

Pokušajte instalirati stariju verziju matlab prvi ...... ja isto imao pred istim problemom

Matlab datoteke počevši svibanj biti korumpiran ili u ne svibanj imati korumpiran softvera Matlab .. probati kupnju novog CD-a i ponovo ga instalirati.ili druga mogućnost je da je kompatibilnost vrlo rijetko, ali njegova ..

Hmmm ...

Taj premda ha, ima vas dečki kontaktira softvera vondor ili Mathworks (c sebe).(Software Developer)

ako u zgrabiti problema javite mi znamo previše ... nešto o istom se daje na Matlab's site www.mathworks.com...couldn 't it undertstand ...Dodano nakon 40 minuta:http://newsreader.mathworks.com/WebX?14 @ @. ef28925
vidi dis .. ako u može se držati ga molim recite mene previše ... mene suočavaju s istim problemom .. matlab samo pričepiti itslef

ja sam pred istim problemom .... imam 512 MB RAM, 64 bit AMD 3000 pc sa xp ..... ugoditi pomoć ... hitno potrebna 7 matlab ..... sličnim prob događa wid oder prijatelji havin isto povjerenje .... i 6,5 utvrde prekid

bok,
ja nisam dobio bilo kakvu informaciju zašto je to tako happeninig s nama.Pokušao sam mnoge stvari, ali ipak to ne radi.
netko ugoditi pomoć.

hvala

shameem

Pokušajte da biste dobili osloboditi od svih starih Matlab instalacijama na Vašem računalu, jer ponekad Matlab ponaša čudno kada imate više od jedne verzije instalirane.Zato predlažem da instalirate rad sustava opet na drugom particiju na vašem tvrdom disku i uvesti koga u Matlab onda nakon toga.Ako se to ne radi onda bih pokušati instalirati svoje matlab verzija na drugom hardveru.Tako možete saznati ako vaš hardver ili softver je odgovoran za problem.Možda Vas također mogla imati ilegalan kopirati nad Matlab i vaš serijski je prihvaćen, ali ne radi ispravno sa vašoj verziji.

h ** p: / / newsreader.mathworks.com / WebX? 14 @ @. ef28925

pogledajte ovaj prije odgovaranja .... ja hv pokušao sve thse stvari bfor ovu poruku

bok,
ja sam ne u mogućnosti za vidjeti poruku jer je uklonjena sa stranice.
Može u reći mene što je poruka?

hvala

shameem

1.desni klik na "My Computer" i odaberite "Properties".
(Alternativno, otiđite na Control Panel i odaberite "System".)
2.Odaberite "Advanced" tab, kliknite na "Okoliš
Varijable "gumb na dnu.
3.U "Korisnik varijable", kliknite na "Novo" gumb, zatim
unesite "BLAS_VERSION" za ime i "atlas_Athlon.dll" za vrijednost.
4.Hit "OK" nekoliko puta završiti.

IT RADOVI !!!!!!!!!!!!!!!

Hi shameem
Mislim da je problem zbog ostalih softver na vašem računalu.da li vi imati čist Windows?možda vam je potrebno da se opere registar prozora,
Suočio sam ovaj problem prošlog mjeseca.
moj problem riješen kada sam reinstalirati moj Windows.
moj sistem: (Athlonxp 2000 , 512MB RAM, ...).

"Hi shameem
Mislim da je problem zbog ostalih softver na vašem računalu.da li vi imati čist Windows?možda vam je potrebno da se opere registar prozora,
Suočio sam ovaj problem prošlog mjeseca.
moj problem riješen kada sam reinstalirati moj Windows.
moj sistem: (Athlonxp 2000 , 512MB RAM, ...)."
Problem je jedino raspravljalo wid Athlon 3000 i iznad .. soln je odmah iznad ur pošta i Internet utvrde

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back