mali signal ili signal velike oscilacije!

S

stephen_chou

Guest
Bok, Imam pitanje o vrsti oscilacija.
Znamo li komentar sistem nije stabilan, to će oscilirati.Čuo sam da postoje male oscilacije signala i velikih oscilacija signala.
Može bilo tko reći mene što je razlika između njih?i što je razlog, respectively.
hvala unaprijed!

Mala signala oscilira uvjet: petlja dobiti> 0 i faza je n * 360 stupnjeva ... (1)
implys signal da raste sve do kraja.
Na taj način svi steady oscilacija bi nelinearna, tj. signal prevelik za (1) zadržati bilo koji više.

isto oscilirati stanje se može promatrati na više različitih čvorova, neke slabije, a neke jače.nakon što je glavni dobitak pozornici, najjači.

zabavite se,

Hvala jcpu!
Možete li mi dati više informacija o velike oscilacije signala?male oscilacije signala dolazi iz "nema faze marginu", o tome kako velike oscilacije signala onda?Možemo ih razlikovati samo po valnog oblika?
hvala opet!

Razavi, rekao je
"Koncept faza marža je dobro suitde dizajnu krugova u tom procesu male signale. U praksi, veliki korak signal-odgovor komentar pojačala ne slijedi ilustracija Fig.10.12. To je ne samo zbog dovođenje, ali također zbog nelinearnih ponašanja proizlaze iz velikog izlet u pristranost naponi i struje u pojačalo. Takve izlete u stvari uzrok i pol nula frekvencije th varirati tijekom prijelazne, vodeći th kompliciran put odgovor. "

Reference
[1] B. Razavi, Design of Analog Integrated Circuits CMOS.New York: McGraw-Hill, str.345, 2001.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back