mali prblem je potrebno kako bi

W

wini

Guest
Hi All,
Ja radiš mali projekt, a trebam DC motor u posebnim površina (uskladiti sa svojim prostorom).Našao sam ga u starom pisačem, ali nisam mogao znati vrijednost od tipičnih napona koji sam mora koristiti za to, a nema stvar je napisan na tijelo motora.
jesu ima bilo koji način mogu koristiti (ili bilo koji mjere isti način) da zna napon ili struja koja će se koristiti za to?

nego za bilo kakvu pomoć.

Ako možete dobiti broj dijela možete tražiti specifikaciju na net.drukčije morate tražiti schematics.

Mislim da to nije dc motora, to može biti motor stepper

na njoj se DC motor (to su samo 2 žice), stepper motor ima 4 linije ili žice na manje.

standardni sevro velike snage / numatic use.also DC motora s pužnim dati puno snage i sporo speedand kontrolu circ može maksimizirati brzina također. ako u uporabu strmija ga dati male snage, ali max brzina

ako je vaš moto je niska DC napajanje, a zatim brushness Volt može biti 6V, 9V, 12V, 24V ....... 48V.
DC moto brzine odnose na napon. I DC moto je torzije se odnose na trenutne.
možete koristiti naponske dobavljača DC daju nam snagu da svoju moto, od nule napona.
A vi koristite koder ili druge smisliti, to otkriti tvoj moto je brzina.
Brzina će ubrzati zajedno s vama poboljšati DC dobavljača napon.
Nakon što ste redu moto dobiva MAX brzinu od napona (napon, čak i ako ste dati moto je još veća, moto je brzina neće više brzo.) Na primjer: 3000rad/min od 22V do više više voltage.Then, tvoj moto je MAX brzina je 3000rad/min, a napon bi trebao biti 24V.
Možda ćete pitati: zašto nije 22V?Budući da je moto opterećenje je prazna, tako da se može dobiti svoj MAX brzinu na 22V.
No, kako to fino MAX struje, koji svoj moto može koristiti, je teže.Trebali biste koristiti torzijskim senzorom detct torzije na moto's out-osi, i opskrbe polako enhace struje na svoj moto o stanju napon koji ste dobili gore.ako dobije MAX torzije, onda vam je potrebna struja.

ako je to potrebno, mogu li pijeska protel raspored od E-mail.
možete me kontaktirati: aaaaaaaaaalyl (at) 163.com

Hi wini
Ako je pisač HP modelu, mislim KS tvrtka koristiti motora koji je napravio mimo
Buehler cmpany.U može probati ovaj web:
http://www.buehlermotor.com/cgi-bin/sr.exe/standardmotorstartusAL_MOKHLES

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back