majstor kod za Nokia 1280

T

TerminalAD

Guest
Pozdrav! Upravo sam kupio novi Nokia 1280. Promijenio sam sigurnosni kod, a ja ne mogu prijaviti u više! Ni sa starog koda! Pokušao sam koristiti 12.345 previše! Ništa! Moj IMEI broj je: 354311044140971 Ako netko može pustiti mene znati, kako mogu vratiti moj sigurnosni kod, ili se može prijaviti s bilo master koda, ja stvarno poštovati! Hvala vam puno unaprijed!

Pozdrav! Upravo sam kupio novi Nokia 1280. Promijenio sam sigurnosni kod, a ja ne mogu prijaviti u više! Ni sa starog koda! Pokušao sam koristiti 12.345 previše! Ništa! Moj IMEI broj je: 354311044140971 Ako netko može pustiti mene znati, kako mogu vratiti moj sigurnosni kod, ili se može prijaviti s bilo master koda, ja stvarno poštovati! Hvala vam puno unaprijed!
Ne koristite više od vrijeme da se stavi krive kodove Jer to je omogućilo nekoliko probati onda će biti trajno zaključana nakon toga morate biti bljesak na vašem mobitelu. ja vam dati bolji način da se kod master reset. Imao sam taj isti problem na moj mobitel i koristiti ovu web stranicu resetirati moj mobitel sam pala ovo je previše dobro koristiti resetiranje šifre. Ans još više u ovom mjestu imali sve mobilne modela deblokadu kodovi također dostupna. Nadam se da ćete dobiti svoj reset kod lako.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back