magma na Fedora Core 2

A

amarnath

Guest
halo, ja sam truying magme 4,1 na Fedora Core 2.i uvijek dobiti osnovne smetište našto ja početak tool.something željeli više jezgri s == 0.does bilo tko imati rješenje za to.

pozdrav
amarnath

Mislim da je FC2 nije dobar OS za Magme.Trebali biste koristiti RH7.2, 7.3,8.0 ili RHEL3.

mogu li uvesti koga u službu dva inačici od linuxbut svih ostalih mekih su runing u redu ... je li bilo koji rješenje za to ...

pozdrav
amarnath

Možete pokušati postaviti "LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1", i Magma GUI koriste JRE, te bi trebao ažurirati JRE.ja naći JRE magma4.0 ne može koristiti u fodora.

ja sam probati postavljanje i pokretanje magme .. ali to nije uspio ... ali može netko reći mene gdje svi pronaći JRE za Fedora Core 2 ... u redu ja je dobio JRE rpm, ali još uvijek ne radi .. GUI ne započne još uvijek drži davanje iste core dump .. netko ugoditi pomoć .. ja ne želim promijeniti svoje os .. da RedHat 7,2 ...

pozdrav
amarnath
Last edited by amarnath na prosinac 27, 2004 9:26; edited 1 time in total

Da li itko koristiti Fedora Core 3 za EDA alat, kako o svojoj kompatibilnosti?

bilo tko imati rješenje za pokretanje magme na Fedora Core 2 ...? još uvijek čeka ...

JRE možete pronaći na www.sun.com, onda drugo pitanje možete pokušati instalirati compat o / min, koji CNA pronaći u vama cdrom, a pogreška je becase glibc, možete koristiti "ldd" naredba pronaći plašt iskoristiti što ste lib ne have.such kao "ldd-v *"

halo, ja founhd da je to missinhg ibrary

(/ Lib / LD-linux.so) .2 izašao s nepoznatim izlazni kod (139). Na taj način kako mogu postaviti ovu.

pozdrav
amarnath

amarnath wrote:

halo, ja founhd da je to missinhg ibrary(/ Lib / LD-linux.so) .2 izašao s nepoznatim izlazni kod (139). Na taj način kako mogu postaviti ovu.pozdrav

amarnath

hello jimjim2k, imam installled magme 4,0 na 8,0 RH, i Internet utvrde fine.thanks za pomoć.

Pozdravi
Amarnath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back