Mačka odvraćanje

J

Jeremija

Guest
Aplogies ako je off topic, ali je tamo (humani) način staviti ove nepoželjne štetočine se od dolaska u i ?*?*?*?* u vrtu.Možda ultrazvučnih metoda?

Kako o velika psa?Drugi pristup je da se obilježio područja od strane mokrenje u njima.Kako bi vam biti zbunjen za to radiš vrt oko sebe?

Nakon što je više mislio, Sjećam se prije nekoliko godina saznao da uzimanje plastični kontejner koji je napravljen od bijele, nije jasno, plastike i punjenje s vodom i stavljajući ga u svoj vrt će odvraćati pasa.To se može raditi kao i za mačke.Kontejneri su bili tipa vrč s uskim vratom, tako da životinje nisu mogli piti vodu.

Ja sumnjate da sunce zagrijava plastika koja stavlja kemikalija u vodu koja isparava i stimulira miris senzora u životinja.

Hi Jeremija,

Mislim da ultrazvučnih metoda će raditi.Cats čuti mnogo više frekvencije od čovjeka.Ako šaljete modulirani ultrazvučni zvuk koji je glasan dovoljno, da neće imati mačke, pse, mices, ...možda čak ni susjedi više.

Zdravo

Moram vas upozoriti o ultrazvučni pristup.Neka ženska je preosjetljiva na ultrazvuk, Nadam se da vam se ne sviđa da ih izgubiti.

Potražite proizvod pod nazivom "ultrazvučni Pet trenera."Ona ima dva gumba, jedan za pozitivan jačanje (zvučni ton da čak i ljudi mogu čuti) i ultrazvučnog "negativni" pojačanje gumb.

Kupili smo jedan od tih da se mačke iz naše garaže.Oni uvijek će nas pratiti u, a kad smo htjeli zatvoriti garažna vrata mi nikad ne bi mogla držati van.Na većini cats, oni će stvarno dobiti poruku kada Cilj i pogodak ultrazvučni gumb.Kažem većina jer smo htjeli da ga koriste na našem mačka to držati njoj iz dobivanje na stolu, i sl. i to ne izgleda kao da joj utjecati!

Učinkovite stvar koju su pokušali da se jedna od onih velikih "sprej boce" i postaviti izlaz na najfiniji potok postavljanje i pravedan pogodak mačka s vodom.Radi za sve mačke.Drugi pristup bi koristiti jedan od onih novih fancy špricati oružje.Moj sin je jedan i možete pogoditi s nešto fino tok vode dobar 10 m.

Ron

Mislim da je mačka lijepa stvorenja su i oni nemaju ljekovitost.Međutim, ako se stvarno želite da biste dobili osloboditi od njima, idite na ljubimac dućan da snabdjevanje samo psi i pitati za sol (ne znam navesti naziv za to, ali ja ću to saznati) da možete posuti na svoju imovinu kako bi odvratile od mačke dolaze i.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back