LVS Pogreške zbog Dummy transistors

M

MohEllayali

Guest
Zdravo,

JA je dobio greška na LVS zbog duda transistors, čitao sam malo o tome, i shvatio da se trebam odrediti neke opcije filtriranje na LVS palube.

Bojim radiš stvari na krivi put, tako da može netko popuštanje mene neki molimo objašnjenja o različitim opcijama

LVS Filter neiskorištenih opcija
LVS Filter neiskorištenih MOS
LVS Filter neiskorištenih bipolarni
LVS Filter neiskorištenih kondenzatora

postoje slova poput AB RC itd da ne napravite sens za mene

Ja sam koristeći kalibar LVS

Mnogo hvala

Hai moj prijatelj to znači LVS će razmotriti mogućnost da se nije prisutan,
tj. kada je prividna transistors nisu prisutne na shematske i nama ovu opciju za brisanje LVS, tako da je alat će ignorirati lutke.

To je dobra praksa na primjer (i pravac) za lutke u shematski, too.Tako da uvijek imate dobar pregled o mogućim rezervnih uređaja, a da ne morate boriti s LVS pravila 'filtriranje.

Ok dečki hvala vam ...Bila sam stvarno obličje za dobar dokument koji govori o različitim opcijama!ali sam zapeti i na kraju povući duda transistors na shematske ...
Vam je rekao da je dobra navika da to učine, ali zamislite da ste, ..neka kažu 100 transistors ...da će biti dosadan da sastavi ih rukom, zar ne?
mnogo hvala

pa.Ako koristite jedan primjer ime (npr. NM <100:1>) za svoju pseudo uređajima možete postaviti jedan primjer u shematski.

Alternativno možete dodati izravno u netlist ..... lutke

erikl wrote:

To je dobra praksa na primjer (i pravac) za lutke u shematski, too.
Tako da uvijek imate dobar pregled o mogućim rezervnih uređaja, a da ne morate boriti s LVS pravila 'filtriranje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back