Lumped luke u IE3D

C

cyberksj

Guest
Bok, svima.

Želim znati difine lumped luke u IE3D.
Osnovni je luka impedancija 50Ω u IE3D?
Kako mogu promijeniti impedancija port?
Želim da odgovara impedancija antene na čip impedancija (6.7Ω-197Ω).

hvala vam ..

S-parametri su uvijek normalizirani na 50-ohm u simulaciji jer želimo napraviti e-parameter file da bude kompatibilan s Touchstone.Međutim, možete ga ponovno normalizirati drugim ohma kada prikazati S-parametara.Kada to učinite optimizacije, možete s optimizirati parametre-normalizirani na druge ohma.

Hvala Jian

JA pokušao to renormalize karakteristična impedancija u IE3D, ali nisam mogao renormalize dio zamišljenog.
Želim utakmicu između antene i čip.
čip je impedancija 6,7-j * 197 oma.

na taj način ja pokušao to renormalize rezultat IE3D u oglasima (po Agilent).
Koristio sam pojam koji ima 6,7-j * 197 oma.
Je li ispravan način?

Complex normalizaiton impedancije (ZC) nije dobra.Postoji mnogo problema koji su uključeni.Mi znamo da Gamma = (Z - ZC) / (Z ZC).Kada Z = ZC i ZC je pravi, mi se Gamma = 0 što znači nema refleksije.Međutim, ako ZC je kompleks vrijednost, formula za Gamma je upitan.Ne možete očekivati Gamma = 0 s Z = ZC.Znam ADS koristi neke revidirane formulu na Gamma kada je kompleks ZC.Slična formula je implementiran u MODUA 11 o IE3D 11.Međutim, to je teško reći revidirani formula može dati bolji rezultat.Uglavnom, kada je uključen kompleks ZC, valovod teorija više nije rigorozan.Uglavnom, valovi unutar valovoda više ne može biti odvojen u incident i ogleda valova kada je uključen kompleks ZC.Ako želite koristiti složene ZC, trebate ga koristiti pažljivo.JA dont 'misliti bilo koji softver može guaranteee vas točnost sa složenim ZC, jer teorija kompleks ispod zc već ne možemo jamčiti preciznost.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back