looking for RF primopredajnik

E

elsaify

Guest
Bok,Ja sam obličje za RF primopredajnik za modul ugrađen low power design.

specifikacija:

Frekvencije od 50-200MHz (ili standard: 173.225MHz, 173.250MHz)
Izlazna snaga ne manje od 10dBm (10mW)
Vrlo niska potrošnja struje (oko 10 mA)

Bilo koji može pomoći molim

Hvala

plz popuštanje sepification klijenata u potpunosti da je ono što kontroler sa wat ur koristeći vrstu serijskog coomunication u ištanje to sučelje za ur kontrolerom, udaljenost potrebna ja osjećam u može iskoristiti nordijski uređaje ili chipcon
Slobodno t ocontact u janakiram.sisitla (at) rediffmail.comDodano nakon 40 sekundi:plz popuštanje sepification klijenata u potpunosti da je ono što kontroler sa wat ur koristeći vrstu serijskog coomunication u ištanje to sučelje za ur kontrolerom, udaljenost potrebna ja osjećam u može iskoristiti nordijski uređaje ili chipcon
Slobodno t ocontact u janakiram.sisitla (at) rediffmail.com

Hvala za tvoj odgovor,

Nisam još odlučio o mikrokontrolera ali JA svibanj koristiti PIC18 ili ATMEL Atmega ovisi o primopredajnik i komunikacijski protokol koji sam ja još uvijek istražuju.Ali prvo moram naći primopredajnik koji podržavaju frekvencije koje sam spomenuo ranije.

check this site

http://www.rfdigital.com/item.htm?item=rfd24034

Hej transcievers da supprt ur frekvencije u može naći u chipcon u također možete naći neke od kojih je izgrađen u transciever osnovnih i 8.051 u to ček, ti isto tako ima msp transcievers sperma kontroler koji može b koristiti za prikupljanje podataka sustava u osnovi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back