Logika Sinteza za male RTL, točna sinteza netlist

E

engr

Guest
Bok svima, Ja sam događaj logika sintezu za malu RTL, ja stvorio istosmjerne skripte za to i ran dc, vidio sam vremena, nitko od vremenskih staza vilolated. Površina ograničenja se krši, jer sam postaviti na 0 max područje. Koje su druge stvari koje sam pogledati, da se zaključi moj sinteza netlist je ispravan osim vremena i područja constains. moram pogledati netlist iz bilo kojeg razloga, kako bi saznali bilo kakvih problema u netlist

>> Koje su druge stvari koje sam pogledati, da se zaključi svoju sintezu netlist je ispravan osim vremenskih i područje constains. Da li predavanja (Logički Odgovara Provjerite ima li slobodnih) između RTL-a i Netlist provjeriti i netlist su jednaki. Pozdrav.

Hi engr, nakon sastaviti trebali pokrenuti i analizirati nekoliko naredbi: check_design check_timing report_constraint-all_violators report_timing-petlje To su više važnih stvari koje treba provjeriti.

Ja sam generira izvješća za sve gore rekao check_design check_timing report_constraint-all_violators report_timing-petlje sve u redu pozdrav na gore naredbi, i ja također je formalno verifcation od RTL-a i netlist i donošenja. je li bilo što da sam pogledati Hvala unaprijed

ja sam u potrazi na sinteze izvješća i sklapanja moj sintezu je pravilan, je li to pravilan način ili bi također trebali pogledati netlist i provjerite da postoji nešto ručno

No ne trebate provjeriti netlist ručno. Jedina stvar koju možete učiniti pokušati simulirati svoje netlist. I to je to. Gotovi ste.

pokušati simulirati netlist? Možete li molimo vas da razraditi, što je značilo simulirajući netlist? Hvala unaprijed

što znači simulirajući netlist?
Isto kao da simulira RTL: D Promijeni RTL je netlist, uključuju libs i pokrenuti provjeru kao što si učinio za vrijeme RTL-a. Vi Provjera okoliša trebaju biti dizajniran za podršku vremena simulacije.

Ako imate spyglass, možete ga pokrenuti da provjerite svoje netlist je robusnost

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back