Local Printer Fax Za Windows XP

S

sunny656

Guest
Pozdrav, sve:

Ne mogu dodati i instalirati lokalni pisač fax na moj Windows XP platformu iako mogu dodati i započeli fax uslugu i fax komponente (npr. faks konzole, fax naslovnice editor, etc) uspješno.Može bilo tko pomoć mene škripac za ovu vrstu problema?Sunny656

Molim Vas, dajte neke detalje.printer koji su u pokušavate instalirati.obaviti u imati vozač instalacijski CD.je kabel za napajanje u redu.je pisač dobivanje energije.je USB (ili paralelni priključak) kabel ispravno priključen.je u instalirati pisač prije?

Moj računalo je ugrađen u svijetao modema na brodu koji se može koristiti za slanje i primio oba faksa i podataka.Ja sam pokušavao podesiti moderm kao faks uređaj po instalaciji i podešavanju fax upravljački program pisača i faks službu Windows XP.Nema potrebe za fizičko spajanje pisača na računalo kako bi djelovao kao fax stroja.Moj problem je da ja ne mogu instalirati i dodavanje lokalne fax pisač na moj PC iz kontrolne ploče iako mogu dodati fax usluga uspješno iz Dodaj / ukloni softver na upravljačkoj ploči.Možete li jasno vidi moj point?
Sunny656

Moj računalo je ugrađen u svijetao modema na brodu koji se može koristiti za slanje i primio oba faksa i podataka.Ja sam pokušavao podesiti moderm kao faks uređaj po instalaciji i podešavanju fax upravljački program pisača i faks službu Windows XP.Nema potrebe za fizičko spajanje pisača na računalo kako bi djelovao kao fax stroja.Moj problem je da ja ne mogu instalirati i dodavanje lokalne fax pisač na moj PC iz kontrolne ploče iako mogu dodati fax usluga uspješno iz Dodaj / ukloni softver na upravljačkoj ploči.Možete li jasno vidi moj point?
Sunny656

Sunny656

svega brisanje simillar postova.Znam da se ponekad događa.

vezano na Vaše pitanje.su u pokušali instaliranje softvera treće strane kao što winfax ili bilo što drugo.ili možda svijetao odite na web stranicu i recite im o tome.možda tu
nije puno podršku za svoj izgrađen-in modema na Windows faksiranje.

Da li je to winmodem ili je hardverski modem?

Ne, ne instalirati sve winfax fax ili bilo koji ither softver na moj računalo.The svijetao modem je soft modem (ie. winmodem).

Quote:

Ne, ne instalirati sve winfax fax ili bilo koji ither softver na moj računalo.
The svijetao modem je soft modem (ie. winmodem).

Pa sam na kraju ovaj problem fiksne ponovno instalirajte novi čist Windows XP na moj računalo.Rješenje je prilično čudno i magija za mene.

sunny656 wrote:

Pa sam na kraju ovaj problem fiksne ponovno instalirajte novi čist Windows XP na moj računalo.
Rješenje je prilično čudno i magija za mene.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back