LNA i mikser problem

B

brmadhukar

Guest
Zdravo,
Ja sam u mojem IC LNA jedan i dva downcovertor pozornici uz VCO .....Prvi je standardni mikser bipolarni sklop.Ja promatrati puno harmonici (te su komponente iz theee Divisors u PLL) kad god je LNA odgovarajućih komponenti su bliski 1 izlaz za mikser staviti igle (ovo je diferencijalni izlaz).Kako se nositi s tim.Ili bilo koju referentnu će biti korisna.Ne mogu re-fab međunarodne zajednice.Ostali mudri nema problema.U shor Čini se kako postoji problem s LNA i mikser.The LNA izlaz je čist
Tia

Bok

Za degradira hamonic komponenta trebali povećati linearnost.Da biste povećali linearnost trebali povećati pristranosti struje Gilbert mob.

Sretno

Pokušajte smanjiti PLL bandwith djelujući na loop filter komponente (ako je eksterni).To će filtrirati više od benda vanbračan dok će učiniti PLL sporiji ...
Ako vaš problem je u bendu sa vanbračan možda je još jedan problem.

Zdravo
Mazz

Bok,
U istom IC sam moju IF1 izlaz blizu LNA ulaz.U LNA output mogu značajno LO1 output (-55dBm).Je LO curenje značajan problem u Gilbert mob.

Ja nemam problema fazni šum pa mislim da je PLL / VCO rođena ne dotaknu.

Kako mogu promijeniti magnetiziranje od Gilbert ćeliju ako smo potrebu da se poveća linearnost.Ja ne mogu mijenjati IC.

BR
M

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back