Linuxa na laptop

R

rrrrr12345

Guest
Bok,

Moj laptop dolazi sa Windows XP platformu, mogao sam dodati Linux platformi na to?Kako to učiniti?

Hvala
R

1.Koristite GParted ili Partition Magic za re-poveliki NTFS particije na tvrdom disku (program Partition Editor) koristiti SystemRescueCd (bootable CD-ROM sa gparted)

2.Instalacija Linux CentOS, ili RedHat ili Debian ili Ubuntu na tvrdi disk
(prije nego preuzimanje datoteka cd-isos)

ili korištenje Live Linux CD-a (Ubuntu, Knoppix ili CentOS)

uživati

morate napraviti ext3 formatu za Linux pogone.
ste dobro particija tvrdog do 3 pogone jedan za prozore i jedna za swap i jedan za / for Linux također možete povećati broj vozi po izraditi neki pogon za vas osobnih podataka jer ext3 format ne pojavljuju na prozorima, a možete napraviti particiju za / usr / local za napredne usađivanje.
ako ne razumijete mene plz replay.

rrrrr12345 wrote:

Bok,Moj laptop dolazi sa Windows XP platformu, mogao sam dodati Linux platformi na to?
Kako to učiniti?Hvala

R

Hvala vrlo velik dio za sve vaše odgovore, informacija je korisna

Hej momački ..
Kako o Fedora ili Sun OS na laptop?Čak sam malo neodlučan u instalaciji Linices ili Unices na moj laptop ..I dunno, ako je to istina, ali sam čuo da ako jednom particija je posvećen Ext3 ..
ne postoji način da se vraćajući!!Je li to istina?

Ne, to nije istina.Linux ili Unix na laptop je u redu.Dokle god je podržan hardver.

pnnavigator0915 wrote:Hej momački ..Kako o Fedora ili Sun OS na laptop?
Čak sam malo neodlučan u instalaciji Linices ili Unices na moj laptop ..
I dunno, ako je to istina, ali sam čuo da ako jednom particija je posvećen Ext3 ..ne postoji način da se vraćajući!!
Je li to istina?

Hvala za sve odgovore.

Dalje više na moje pitanje gore, mogu instalirati programe, kao što su Microsoft Office na Linux platformi?Bilo koja ograničenja u Linuxu, da ću biti dodjeljuju oko prije nego koristeći Internet?Ja sam se do prozora samo prije ..ali koristi Linux nekoliko puta u Uni ...

Možete instalirati laptop sa dual OS's (Windows i Linux).Ili možete instalirati Linux s virtualni stroj u vaš Windows.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back