Linux pristupati NTFS problem

C

cloudliu

Guest
Pozdrav svima.Imao sam montirati NTFS particiju na moj REHL3 sustav, ali je utvrdio da samo čitati nego pisati na ovoj particiji, može bilo tko reći mene to moguće ili ne pisati na NTFS partition.How učiniti it.Thanks!

To je tako komplicirano .....a ipak, čini se da se ne koriste za REHL3.
Hvala svi isti.

cloudliu ići na www.linux-ntfs.org...i da u će se naći potrebne pakete za rehl3 .... ali ja dont misliti u mogu imati pisati pristup za NTFS ..... ne putevi check it out .. ..

ja korist zarobljeništvu i imam pun pristup NTFS od Fedora Srž 3 koristeći najnoviji kernel (2.6) tako da mislim da će raditi i sa REHL3. [/ quote]

Hvala svima!
Moj hardver je poslijepodne 855 sati r9000, čini se da bi trebao koristiti i686 rpm-package.I imati pravedan trčanje i386 rpm-paket, ali nema odgovora.

JA jedini iskoristiti FC5, kad želim pristupiti u NTFS, ja uvesti neka obrtaja ovlastiti mene to montirati i pristup to moj NTFS hard disk.

Bok camnarith, mogao te ugoditi recite mi gdje pronaći rpm paketa? Thank you very much.

Što je moguće pisati na NTFS particiju.Jer da bi trebao biti potpora iz kernela za napraviti taj.Također postoji neka vrsta NTFS alate za podršku pisati pristup.

Ok, ovdje je ono što će učiniti ...

1) davanje Pokušajte 777 odobrenje za put u kojem je montirana vaš NTFS.
2) Onemogući SElinux, cnfiguration datoteka treba biti smještena na "/ etc / selinux / conf" ovdje promijeniti SELINUX = Omogući to Onesposobiti i dignite računalo.

Pustiti mene znati kako Internet je otišao.

Možda biste trebali rekompiliranje kernel i odabir NTFS pisati opion

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back