Lemljenje SMD sa malen klin se klin razmak od 0.65mm

E

eem2am

Guest
halo, ja želim lemljenje malih Surface Mount uređaja sa klin se klin razmak od 0.65mm.Ima 14 igle.

Kako da to uradim.?

Mala lem željezo savjet pravedan dont 'dobiti dosta toplinu na njega.

ali je veliki savjet za lemljenje igle zajedno.

Da li reći da je jedini način da to učinite je da "blob" lemljenje svih igle zajedno, a zatim pokušati završiti posao sa 0.9mm višak lema oblagati?

(Molimo također da li vi znate što UIS "povuci lemljenje)

Mislim da je zajednički način primijeniti pasta za lemljenje na stanove, mjesto i koristiti dio topline pištolj za lemljenje na mjestu.

ovdje je jako dobar video udžbenik iz sparkfun o tome kako to učiniti!

http://www.sparkfun.com/commerce/tutorial_info.php?tutorials_id=101

pozdravi,

Ive 'bio pomoću topline pištolj u vezi s termo-Par termometra.To mi omogućuje da slijedite proizvođač preporučuje lemljenje profile podešavanjem udaljenosti između PCB i topline pištolj sama.Ukoliko to učinite nekoliko 'test' pokreće sa termometrom na miru, te dobiti opće osjećaj temperature koja zahtijeva što udaljenosti.Bit ćete u mogućnosti pratiti praktički lemljenje profila do nekoliko stupnjeva.

Ive 'bio događaj današji uglavnom s Avago i Samsung moć LEDs i to je radio vrlo dobro.Samo pitanje je tijesto sama.To nije previše jeftin, to je dobio relativno kratak rok trajanja i ne treba mnogo toga.Kupih najmanji paket, što je oko 20 $, lemljeni 20 power LEDs, i jedva stisnuo se od 5mm 1/2in špricu.

Quote:

Mala lem željezo savjet pravedan dont 'dobiti dosta toplinu na njega.

Ja smatram da primjena neke tekućina na bazi indukcije radi jako dobro na lemljenje QFP fine pitch pakete koristeći ništa više od 0.8mm Weller savjet.Ako vam se povremeno lem mosta, neki lem pletenica čisti da se brzo.

Ya.Flux je ključna komponenta.

http://www.siongboon.com/projects/2009-04-22_smd_soldering/index.htmSrdačan pozdrav,

Ja tin jastučići, čisti sve van toka, poravnajte uređaj s dozom toka i malo tlaka, a zatim za lemljenje svaku nogu s izoštriti / konzerviran željezo.

Koristite svoj tok štedljivo jer ga je teško očistiti od ispod uređaja nakon što je ona montirana, a može biti glavobolja u visokofrekventne sklopove.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back