lec provjeriti abort točka pomoć

P

peekpeek

Guest
Sada ću koristiti konformni provjeriti RTL i vrata.Vrata je sinteza po dc.Ali konformne izvješće neki neuspjeti točku.Kako se nositi ove točke pobaciti?Kako ih ekvivalent?Can anybody help me!

Hvala!

Uglavnom vjerojatno, imate neki multiplikator u vaš dizajn, ili imate neke druge dijeljenje resursa (kao što je dijeljenje nekih adders).
Ako imate dozvolu lec pretjeran, možda ćete imati priliku da uklonite one pobaciti bodova.

Nemam konformne dozvola pretjeran.Dakle, ako želim jasan moram promijeniti RTL?Možete li mi dati neki savjet?

Mislim kako stevepre rekao je u pravu.Imam ljutica dijeljenje.Kad sam maknuti guja lec nemaju neuspjeti točku.Može bilo tko reći mene ako želim zadržati guja kako mogu raditi s lec.Hvala!

Choices:
1.kao što sam rekao, postoje neke naredbe s ultra koji vam mogu pomoći DataPath analizirati i riješiti neke probleme, ali ne i garancija.Ali, budući da nemaju licencu, to zaboraviti.

2.čekaju nove verzije.
LEC čuva poboljšaju svoje algoritme i pokušati nadoknaditi s sintezom alata (s).

3.više praktičnih opcija: zasebne vaš logika da se potpuno mali blok sa samo dijeljenje adders.A onda, zanemari to nije točka i osigurati sve ostalo u svoj dizajn prolazi LEC.Onda recite svoj šef govoreći o ovom "sa trenutnom tehnologijom, nema načina da se dokaže ovu ekvivalentnost".tako da ćemo morati vjerovati sinteze alata za ove točke, a ne da ih usporediti.

4.ne dijeliti adders.dobro .... Ne mislim želite žrtve za ovo područje.Tako je ova opcija je i nije praktičan.

Priprema:
- Record pobaciti točke i pronađite odgovarajuće linije RTL koda.
-------------------------------------------------- ---------------------------------

Savjeti ... kad napredne značajke LEC Not available
================================
1) Ako neuspjeti u množitelj, a zatim
- 1.a) promatrati vrata razini netlist saznati arhitektura množitelj koristiti sintesajzer.Tada pružiti informacije LEC.
ILI
- 1.b) odrediti arhitekture u RTL-kod, onda možete predvidjeti arhitekturi rezultirao množitelja.I također proći informacije LEC.

2) Ako u slučaju abort () izjava koja sadrži "x", a zatim promijeniti RTL kod.

3) Ako je slučaj () izjava je vrlo velik, a zatim pokušajte da ga modificiraju.

4) Ako se ne navedenom slučaju, a zatim pokušajte particiju dio RTL-koda, odnosno povuci neki unutarnji signal modula izlazne luke, onda ovaj signal može biti sačuvan.
(napomena: Ovaj svibanj utjecati na kvalitetu optimizacije.)
-------------------------------------------------- ----------------------------------------

5) Ako su sve gore ne rade, a zatim pokušajte provjeriti pobaciti točku simulacija.Pripremite testbench na "iscrpno" provjeriti ovom trenutku i usporedite RTL-i vrata na razini rezultat simulacije.
-------------------------------------------------- ----------------------------------------

Quote:1) Ako neuspjeti u množitelj, a zatim

- 1.a) promatrati vrata razini netlist saznati arhitektura množitelj koristiti sintesajzer.
Tada pružiti informacije LEC.

ILI

- 1.b) odrediti arhitekture u RTL-kod, onda možete predvidjeti arhitekturi rezultirao množitelja.
I također proći informacije LEC.

Jednostavna operatori i množitelja može biti predstavljen kao ispod:
lec način postaviti sustav
analizirati množitelj-cdp_info / / To ne zahtijeva Ultra dozvola
dodaj u odnosu bodova, sve
usporedi
Ovaj svibanj pomoći.

Pass informacije LEC i pomoći da prepoznaju DataPath komponente:
-------------------------------------------------- ---

Primjer: (multiplikator)
SETUP> set provedbu množitelj (auto-|-BKA | CSA-|-nbw | RCA-|-zid)

- Podržani množitelj (LEC)
- BKA: Brent Kung-ljutica
- CSA: nositi, spremanje ljutica
- Nbw: Non-Booth kodirana Wallace stablo
- RCA: ripple-nositi ljutica
- Zid: Štand kodirana Wallace stablo
-------------------------------------------------- ----

Primjer: (šestar)
SETUP> set provedbu šestar (bla-|-rpl)

- Podržani šestar (LEC)
- Bla: posuditi izgled-naprijed
- CSA: nositi izgled-naprijed
- Rpl: mreškanje posuditi
-------------------------------------------------- ----

Za više informacija, molimo pogledajte Konformna LEC zapovijedi reference.

bolje provjeriti LEC zapisnik ili u GUI-dijagnosticiranju tih neuspjeti bodova.provjerite sat je perculating tim DFF / DLAT

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back