LDO struktura pitanje

D

devop

Guest
Bok,
pitanje o LDO ovdje.
Vidio sam RF čip koji embeded LDO.Vsupply 2,7 ~ 5.5, Current 20mA.and postoji samo jedan kondenzator Cbypass 22nF spojiti Vbattery.

Mislio sam blizu-loop gain treba biti velika, pa zašto nema Kondenzator povezivanje Vout? Ako svi suda su svi dizajnirane u čip, koliki capicitor područje će biti?Može netko popuštanje mene neki mišljenje strukture LDO.

A ako želim dizajn ldo za RF čip, za Vsupply 2,7 ~ 5.5, struja 20mA, ono što drugi spec. sam trebao platiti mnogo pozornosti?
Last edited by devop on 20 prosinac, 2007 3:58, edited 1 time in total

Mislim, jer LDO izlazne struje nije velika, mala od 20mA, tako mali izlazni poklopac može biti korišten to naboj za pohranu.

što je izlazni napon od LDO, ako je izlazni napon je znatno niža od 2,7 V (tj. atleast manje od VTH nmos) nego što su mogli imati koristi nmos proći tranzistora i izlazni poklopac zahtjevi će biti niže

jer nema izlaza vdd pin, nemam pojma što je izlazni napon ............

devop wrote:

jer nema izlaza vdd pin, nemam pojma što je izlazni napon ............

Mislim da je bez poklopca LDO, koje koriste besplatno-pumpa

unutarnje naknade vrši unutar opamp.
Kondenzator se sastoji od kupci tranzistor, tako da izvana ne morate spojiti kondenzator za kompenzaciju petlji, ipak trebate imati puno stabilan rad mala količina kondenzatora biti spojeni na izlaz igla kako bi se osiguralo sustav u punoj fazi rad.

To je kondenzator manje LDO

Hvala svima!
može netko popuštanje mene neki papir o kondenzator manje LDO

Full On-Chip CMOS Low-voltage regulator ispad
Milliken, RJ; Silva-Marta? Nez, J.; SA? Nchez-Sinencio, E.
Circuits and Systems ja: Regular Papers, IEEE Transactions on [sklopovi i sustavi I: Temeljna Theory and Applications, IEEE Transactions on]
Volume 54, Issue 9, rujan 2007 Stranica (e): 1879-1890
Digital Object Identifier 10.1109/TCSI.2007.902615
Sažetak: U radu se predlaže rješenje za sadašnje glomazne kondenzator vanjske niske ispad (LDO) napon regulatora s vanjskim capacitorless LDO arhitekture.Velike vanjske kondenzator koji se koriste u tipičnom LDOs je uklonjen dozvoljava za veću integraciju elektroenergetskih sustava za sistem-on-chip (SoC) aplikacije.Naknada je predstavljena koji omogućava brzo i prolazne odgovor i cijeli niz izmjenične struje (AC) stabilnost od 0 - 50 mA, strujno opterećenje, čak i ako je izlaz teret kao visoka i do 100 pF.2.8-V capacitorless LDO voltage regulator sa napajanjem od 3 V je bio proizveden u komercijalne 0,35-$ $ m mu CMOS tehnologiju, konzumiranje samo 65 $ mu $ tla tekući sa ispad napon od 200 mV.Eksperimentalni rezultati pokazuju da je predložena capacitorless LDO arhitektura nadilazi tipična opterećenja prolazne i ac stabilnost pitanja susreli u prethodnim arhitekture.
-------------------
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=272040&highlight=capless dropout

-------------------
Kondenzator-Free CMOS Low-ispad regulatoru S-Factor-Damping Control requency Kompenzacija
Ka Nang Leung, Member, IEEE, i Philip KT Mok, Senior Member, IEEE
1.5-V 100 mA kondenzator-free CMOS low-ispad regulatora (LDO) za sistem-na-čip aplikacija za smanjenje board vanjski prostor i zatici is presented.By utilizing prigušenje-factorcontrol frekvencije naknade na naprednim LDO strukture, predloženih LDO osigurava visoku stabilnost, kao i brze linije i opterećenja prolazna reakcija, čak iu kondenzator bez operacije.Predložene LDO je implementiran u komercijalni 0,6-m CMOS tehnologiju, te aktivno čip površine je 568 m 541 mUkupna pogreška je izlazni napon zbog linije i teret varijacije je manje od 0.25%, a temperaturni koeficijent je 38 ppm / C. Osim toga, izlazni napon može oporaviti u roku od 2 s za punu loadcurrent promjena.Power-supply rejection ratio na 1 MHz je 30 dB, a izlazne buke spektralna gustoća na 100 Hz i 100 kHz su 1,8 i 0,38 V / Hz, respectively.
----------
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=152763&highlight=ldo area mok

Je li moguće koristiti zaobilazni kondenzator za kompenzaciju frekvencije?

Predlažem sljedeći materijal:

Current Efikasan, Low Voltage, Low ispad Regulatori
Gabriel A. Rinco-Morahttp://ieeeclub.org/inc/sdetail/2277

peterwang wrote:

Predlažem sljedeći materijal:Current Efikasan, Low Voltage, Low ispad Regulatori

Gabriel A. Rinco-Morahttp://ieeeclub.org/inc/sdetail/2277

da .. to je manje LDO kondenzator.

svibanj ili maynot imati chargepump.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back