J
Jeshields
Guest
Ja znam vrlo malo elektronike, ali nedavno gledanjem u njih kao što sam ja projektiranje stol za RPG igre.
Nadam se da Vam možemo pomoći.
Nakon iscrpne pretražuju putem weba, nađoh ništa ja sam zadovoljna sa preassembled već i ako sam naići na ono što Ja sam obličje za,
nisam svjesni jer nisam upoznat s mnogo tehničkog jezika.
RPG na mom stolu, ja sam toying s idejom o Poruke sustav u kojem svaki igrač može tajno tipa u poruci na svojoj stanici i to se vidi po igru gospodara, koji mogu, zauzvrat poslati poruku na svakom od šest postaja pojedinačno.Ako je igrač može odabrati individualnu igru gospodara ili drugog igrača, to je bonus, ali nije obavezna.Želim koristiti mali LCD ekran na svakoj stanici i svaki imaju malu tipkovnicu s osnove za sustav.
U osnovi, to je ograničeno tekstualne poruke sistema.
Koji bi bio najjednostavniji način to učiniti?
Ja jako zahvalni na bilo koji odgovor.
-Jeshields
Nadam se da Vam možemo pomoći.
Nakon iscrpne pretražuju putem weba, nađoh ništa ja sam zadovoljna sa preassembled već i ako sam naići na ono što Ja sam obličje za,
nisam svjesni jer nisam upoznat s mnogo tehničkog jezika.
RPG na mom stolu, ja sam toying s idejom o Poruke sustav u kojem svaki igrač može tajno tipa u poruci na svojoj stanici i to se vidi po igru gospodara, koji mogu, zauzvrat poslati poruku na svakom od šest postaja pojedinačno.Ako je igrač može odabrati individualnu igru gospodara ili drugog igrača, to je bonus, ali nije obavezna.Želim koristiti mali LCD ekran na svakoj stanici i svaki imaju malu tipkovnicu s osnove za sustav.
U osnovi, to je ograničeno tekstualne poruke sistema.
Koji bi bio najjednostavniji način to učiniti?
Ja jako zahvalni na bilo koji odgovor.
-Jeshields