LAN91C111

V

vaf20

Guest
Dragi prijatelji,
može bilo tko pomoć mene to FPGA Razmjena da SMSC LAN91C111?
Hvala unaprijed

rather than configuring the MAC, configuring the PHY, providing an IP (possibly also UDP or TCP) network stack.

Mislim, problem nije osobito Razmjena
nego MAC konfiguriranje, Konfiguriranje PHY, pružanje IP (eventualno i TCP ili UDP) mrežni stog.Ako je tako, pitanje ne može biti odgovoreno u kratko.Usual FPGA Ethernet komunikacijska rješenja izvode najveći dio poslova, rekao je kroz softver procesor kao Xilinx MicroBlaze ili Altera Nios II.Čista hardvera rješenje bi bilo moguće, ali u osnovi uključuje puno konfiguraciju i upravljačke funkcije se provodi u HDL.

Tnx FvM,
JA dont 'ištanje korištenje MicroBlaze Soft procesor.kako se može koristiti čisti HDL kodiranje za konfiguriranje i komunikaciju s LAN?
Pozdravi,
Vaf20

Dragi prijatelji,
Želim znati minimalna konfiguracija za MAC Razmjena s FPGA?
može bilo tko pomoć mene?
se bilo tko imati primjere koda primjer za to?

Hvala unaprijed

Vjerujem da ćete morati početi razmišljati izvan okvira.Minimalni MAC će imati barem jedan PHY sučelje na vaš uređaj (u Vašem slučaju LAN91C111, ali naravno postoje i drugi).
Tada ćete trebati rukovati datastream dolazak, i (vjerojatno) staviti neki uređaj za pohranu (FIFO) u datastream tako da se gornji slojevi imaju vremena da se brine o različitim protokolima.

Sretno

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back