laktronics!

S

selpak

Guest
zašto mi reći
brzina = udaljenost s vremenom

zašto ne
brzina = put na udaljenost

ili
brzina = udaljenost vrijeme puta

Dodano nakon 8 minuta:moj cilj je da zna kako staviti svoje vladavineDodano nakon 1 sata 28 minuta:što?
plz ako je glup to je samo odgovor ... plz
Last edited by selpak on 12 siječanj, 2008 2:31, edited 1 time in total

Bok,Ubrzanje nije ništa drugo nego stopu promjena udaljenosti, ali ne i promjenu vremena s obzirom na udaljenost.

Brzina se mjeri caluculating koliko udaljenosti pokrivena s vremenom.
Stoga smo definirali kao udaljenost brzine tijekom vremena, ali ne i vrijeme kroz udaljenosti.

Ako bi to vrijeme preko udaljenosti to je besmisleno.

Razmislite "over" to znači podjela - vrijeme je u nazivnik.Vrlo koristan način za zapamtiti ovo (svoje pravilo?) Je razmotriti jedinica ...m / s ili metara u sekundi ...jedinice ogledalo temeljne jednadžbe.

Bok,
Strogo govoreći moglo bi se definirali način na koji se spominje također.Ubrzanje se moglo definirati kao secs.po metru, što znači koliko sekundi je potrebno da pokriće jednog metra, ili kao proizvod od metar i vremena.
Osnovni koncept, međutim, uslijedila je da smo definirati varijaciju zavisna varijabla s obzirom na nezavisnu varijablu.Ovdje nezavisna varijabla je vrijeme i zavisna varijabla je istiskivanje.Tako smo definirati brzinu kao i udaljenosti od vremena.Također varijabla je stopa ubrzavanja promjena brzine, tj. promjena brzine podijeljen po vremenu.Ako usvojila svoj put definicije, kako definirati ubrzanje?
Konačno, ako analiziramo, naći ćete da je vrijeme postoji samo kao koncept predstavljen kvantificirati promjene varijabli.Varijable bi promijenio li vremena promijenila ili ne, ali mi nije mogao kvantificirati, stoga smo morali posuditi koncept vremena.
Uvijek je dobro misliti drugačiji od ostalih, samo tada ćete dobiti pravi perspektive stvari, npr.., Newtona i Apple.
sa ticati se,
Laktronics

nego puno guyz ..
I `ll vratiti se i pročitajte ga pažljivo kada duboko n I` m free ..
thanx alots

laktronics
ummm ...
Imam pitanje
može li biti pokretu bez vremena (t = 0)?ako ne, onda mislim da je koncept ograničenja je baš sve u redu?ili što?
hvala tiDodano nakon 2 minute:pR080 je napisao:

Bok,Ubrzanje nije ništa drugo nego stopu promjena udaljenosti, ali ne i promjenu vremena s obzirom na udaljenost.Brzina se mjeri caluculating koliko udaljenosti pokrivena s vremenom.

Stoga smo definirali kao udaljenost brzine tijekom vremena, ali ne i vrijeme kroz udaljenosti.Ako bi to vrijeme preko udaljenosti to je besmisleno.

Bok,
Quote:

može li biti pokretu bez vremena (t = 0)?
ako ne, onda mislim da je koncept ograničenja je baš sve u redu?
ili što?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back