LABVIEW i razvoj GUI?

P

Picstudent

Guest
Hai

Osim VI je za instrumentacije i similer svrhe, da li vi misliti LABVIEW može se koristiti za razvoj Windows GUI za PIC programer?

jasno

Labview izgleda kao da se (imam samo počeo čitanje i učenje) neizbježan alat za razvoj inženjer te u tom slučaju bilo kojeg znanstvenog poduzeće se bavi u elektronici.Tako je moj upit je ovo vrijeme (Labview) može se koristiti za razvoj aplikacija za kontrolu MCU programer.Kao na primjer ICPROG.zahtjevi će biti čitanje hexfile, dekodiranje, clipping i slanje putem USB ili serijski port i primanja.Za to sam da se igraju s puno uznemiruje (za mene: D) funkcije u C # ili C .Ali kao što sam shvatiti čitanjem, Labview svibanj imati mnogo "user friendly moduli za našu svrhu jer to je značilo za ovu svrhu u osnovi (ASCII, biary, Hex pretvorbi plus USB ili serijskog sučelja) za razliku od C # kompajler.

Labview će biti jedan rješenje za sve (ili radije zajednički) PC sučelje MCU uređaja driven svibanj zahtijevaju?

Ako ne gdje je C # ili C compiler dođe u zahtjev za labview korisnik?

hvala za čitanje

picstudent

Bok,
Možete koristiti LabVIEW slati objave preko serijskog porta preko VISA i Serial Drivers.Kao što je to grafičko programiranje, Internet htijenje popuštanje developer lako razumijevanje programiranja.

Malo se suočavaju s problemima u pristupu putem USB-LabVIEW.Međutim kontrolu, kontrolu OUT poput funkcije dostupne su zajedno sa VISA.Slijediti
http://digital.ni.com/worldwide/bwcontent.nsf/web/all/63A0C78EF6083ACF86256E92004DC0DF da se upoznao sa USB VISA Pristup.

LabVIEW ima funkcije, kojima možete pretvoriti podatke u HEX, binarni ili ASCII.Just browse net.

..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back