l293d DC Motor p16f877a

B

binu.kr

Guest
Ja sam stvaranje robota s obje automatsko i ručno upravljanje.Ja sam koristeći L293d za pogon istosmjernih motora.Ja sam koristeći dva 12V DC motora.Ja sam ne koristeći zaštitu sklop (znači diodni sklop za L293d).Ona radi ispravno u ručnom načinu rada.Ja sam koristeći RF predajnik i prijemnik za daljinsko ručno upravljanje.Preko daljinskog Ja isto mogu prebaciti u automatski način rada.Ali u automatskom načinu rada samo pokrete i zaustavlja dok koristite 12v do 8. pin od L293d.Ali se ona kreće još malo vremena dok se koristi manje od 9v do 8. pin od L293d.Možete li ugoditi pomoć mene riješiti ovaj problem?iam koristeći portc za RF prijemnik i portd za IR senzor i portb ist 4 pina za l293d ... u automatskom načinu rada robota pomiče malo i zaustaviti i ujedno luka b izlaz je u stanju zaustaviti, ali u programiranje ja iskorišten neki kašnjenje između prema naprijed, desno, lijevo i prestati, ali taj uvjet nije zadovoljan izraslina i povezivanje s l 293d i istosmjernih motora .. ako već provjerili sve ove stvari bez spajanja na l293d, radi ispravno pls pomoć mene riješiti ovdje je bilo potrebno za uln 2803 za vožnju portb tol293d

ne l293d napajanje dovoljno struje za svoje motore? jer l293d ima maksimalni kapacitet od 500mA na svaki channels.i bio koristeći ga previše, ali kad sam shvatila da to se opskrba dovoljno struje i zaustavljen pomoću ..
pokušati izmjeriti trenutnu za vaš motor s vanjskim napajanjem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back