Krug za mjerenje duljine pulsa najkraći (10 -> 100 ns

A

arnobouwens

Guest
Ja sam obličje za rješenje za sljedećih problema:
Dizajn sklop koji izlazi analogni napon proporcionalan najkraće pulse width (može varirati između 10ns i 100ns) u puls vlak.

Ako netko ima prijedlog, molimo Vas da udio ...Hvala!

Time-to-amplitudna konverter je vrlo česta u sklop puls tehnika, ona je koristi od desetljeća, kada je pogodno vrijeme digitalne mjerne tehnike nisu dostupni.Analogno mjerenje vremena je još uvijek koristi za pod-NS aplikacija vrijeme rezolucije.

Odabir najkraće puls od mnogih je nešto kompliciranije, uzrok to podrazumijeva sekvencer, analogni sklop usporediti i skladištenje odnosno dva vremenska-to-amplitudna pretvornike koji mogu biti operiran samostalno.Ja ne znam da li sličan instrument je komercijalno dostupna.Time-to-amplitudna pretvarača, općenito su dostupne kao NIM (nuklearne instrument modula), npr. od canberra.com.Za vašu posebnu aplikaciju, detaljniju specifikaciju bi trebao biti poznati prvi: posebno minimalan razmak između dva impulsa i vrijeme potrebno rješenje.

Moram crtati jednostavan sklop sebe.
Ima dobar izbor za normalno integrator (na temelju opamp) vremena da se to pretvoriti analogni napon?
Živjeli!

I pogađate koje želite dizajnirati vlastiti krug.Ali, to je uvijek dobro znati stanje umjetnosti.Time-to-amplitudna krugove Sjećam se uglavnom diskretni tranzistorski spoj sa uključen raspoloživih izvora, tipični repertoar klasične brz puls elektronike.Ali, oni su porijeklom iz vremena kada se brzo OPS-a nisu bili dostupni u dućan oko kutu.Tako OP integrator rješenja su vjerojatno više jednostavno.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back