Kružne problem je izgleda nakon dizajn?

A

Analog_IC

Guest
Kad sam simulirane VCO (u ovom slučaju prsten) koristeći netlist iznuđen from izgleda dizajn
, JA je dobio to ne vidim kod oscilacija za neke od napona.reći, VCO simuliranog
za 1 do 1,8 volta.Od 1-1,6 V, nijedan probs, ali u 1,7 i 1,8 volta simulacija ne uspije.Oscilatora doesnot oscilirati.
Što bi moglo dogoditi u izgledu?, Naravno da je sve u redu prije nego što izgleda.

Hvala

Možda kontrola napon je veći.Na taj način ovisan trenutni izvor je veći.
To rezultata koji VCO ne odgovor.
Drugim riječima, frekvencija VCO je prevelika.

Hvala, ja osjećam isto, ali zašto se to radi prije nego što izgleda dizajna.Što je pošlo po krivu u raspored, tako da ne sada.

provjeriti parazitskih kapaciteta na izlaz čvorovi svake faze i usporedite ga na pre-izgled kapacitivnost

Možete probati ček parasitics, ali to će biti noćna mora ući u trag svaki čvor je parasitics u vašem netlist.Ili možete pokušati stavljanjem kondenzatora na prelayout čvorovi i vidjeti ako je koja ubija svoj sklop u 1.7/1.8V.

Hvala.
Kao što je rekao jiangwp frekvencije postaje previsoka i ne uspije za veću kontrolu napona.(Izgleda istog razloga ne uspije)
sugesstions o st. pokušao kape, couldnot rad.
Evo još jednu stvar treba naglasiti da općenito učestalost vrijednost oscilator output očekuje se manja od vrijednosti prije nego je isti izgled za kontrolu napona.
Ali, u ovom slučaju sam imao više vrijednosti F (reći o 5Mhz) nego prethodni.
Kao sugessted AKO parazitske kapica je povećao, ja bi trebala imati smanjen izlaz (checked in začin simulacija).

Bilo koji pomoć bi bilo poštovati.

Analog_IC wrote:

Hvala.

Kao što je rekao jiangwp frekvencije postaje previsoka i ne uspije za veću kontrolu napona.
(Izgleda istog razloga ne uspije)

Evo još jednu stvar treba naglasiti da općenito učestalost vrijednost oscilator output očekuje se manja od vrijednosti prije nego je isti izgled za kontrolu napona.

Kao sugessted AKO parazitske kapica je povećao, ja bi trebala imati smanjen izlaz (checked in začin simulacija).Bilo koji pomoć bi bilo poštovati.

Hvala,
jer ja m koristeći začin za simulaciju.Tako mogu samo sumnjati datoteku simulacija začin.Netlist je rastresen od izgleda.Jeste file check začin, izgleda nema probs.
Ako kažem izgleda Engg.napravio grešku, onda što je to?

Analog_IC wrote:

Hvala.

Kao što je rekao jiangwp frekvencije postaje previsoka i ne uspije za veću kontrolu napona.
(Izgleda istog razloga ne uspije)

Kao sugessted AKO parazitske kapica je povećao, ja bi trebala imati smanjen izlaz (checked in začin simulacija).Bilo koji pomoć bi bilo poštovati.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back